Produse evoMAG.ro

Ulefone Power: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow ca punct central, în mare stock

Autor:  | Publicat în:  Ulefone 611 ori
<b>Ulefone Power: OS, UI, aplicaţii cu Marshmallow ca punct central, în mare stock</b>Ulefone Power a primit 3 actualizări software pe parcursul perioadei când l-am testat, semn că producătorului sau chiar îi pasă de utilizatori. Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, în mare într-o variantă stock.

Ulefone Power a primit 3 actualizări software pe parcursul perioadei când l-am testat, semn că producătorului sau chiar îi pasă de utilizatori. Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, în mare într-o variantă stock.

Multitasking-ul se declanşează ţinând butonul Home apăsat şi e disponibil sub forma unui carusel de aplicaţii, cu swipe pentru a le închide. Zona dropdown include notificări şi Quick Settings, iar dacă ţinem homescreen-ul apăsat intrăm în secţiunea dedicată wallpaper-urilor, widget-urilor şi setărilor. Widget-urile sunt cele stock, iar setările includ gesturi de control, precum dublu tap pentru deblocare sau desenarea de litere şi simboluri pentru a activa aplicaţii.

Interfata grafica Ulefone Power (screenshots)

Scannerul de amprente are şi el setări dedicate, dar vine cu setup lent şi nu e prea precis. Avantajul e că funcţionează şi cu ecranul oprit. Ulefone Power pune la bătaie şi secţiunea Smart Somatosensory, acolo unde găsim o serie de gesturi ce amintesc de controlul lui Galaxy S4, fluturând cu mâna în faţa ecranului pentru a face browsing.

În privinţa aplicaţiilor avem veşti bune şi anume faptul că nu avem bloatware pe acest model. Vine cu 26 de aplicaţii, toate stock şi absolut nimic inutil preinstalat.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×