Goana după Apple Watch atinge un nou prag; peste 2.3 milioane de ceasuri comandate într-o săptămână

Autor:  | Publicat în:  Apple 835 ori
<b>Goana după Apple Watch atinge un nou prag; peste 2.3 milioane de ceasuri comandate într-o săptămână</b>Acum c&acirc;teva zile aflam că Apple a reușit ca doar &icirc;n 24 ore să &icirc;nregistreze peste 1 milion de pre-comenzi pentru ceasul Watch, iar astăzi noi informații ajunse &icirc;n presă ne dezvăluie faptul că numărul acestora s-a dublat....

Acum câteva zile aflam că Apple a reușit ca doar în 24 ore să înregistreze peste 1 milion de pre-comenzi pentru ceasul Watch, iar astăzi noi informații ajunse în presă ne dezvăluie faptul că numărul acestora s-a dublat. Mai precis, se vehiculează că Apple a primit 2.3 milioane de pre-comenzi pentru ceasul Watch al cărui preț începe de la 349$.

Într-o comparație nu numărul total de ceasuri Android Wear vândute anul trecut (720.000), Apple iată aproape triplează această cifră într-o perioadă de doar 7 zile. În ciuda așteptărilor, se pare că ceasul Apple Watch va avea totuși un impact pozitiv asupra producătorilor de smartwatch-uri Android Wear.

Astfel, acei utilizatori care consideră Apple Watch prea scump s-ar putea îndrepta mai degrabă către o soluție Android Wear, producătorii acestor terminale urmând a efectua și unele reduceri de preț. Acest lucru tocmai a fost făcut de către Motorola, companie ce a vândut preț de câteva zile ceasul Moto 360 pentru doar 165$.

După cum și cei de la TechTimes sugerează, odată cu Watch, Apple va lansa un nou trend pe piață, la fel cum s-a întâmplat și în 2007 cu lansarea primului iPhone. Așa cum ați aflat de curând, Apple Watch a ajuns și pe meleagurile noastre prin intermediul celor de la QuickMobile, retailer ce afișează ceasul la prețuri cuprinse între 1.849 lei și 69.999 lei.

❤️
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×