Produse evoMAG.ro

iPad Pro include 4 GB RAM, conform unui comunicat de presă Adobe

Autor:  | Publicat în:  Apple 907 ori
<b>iPad Pro include 4 GB RAM, conform unui comunicat de presă Adobe</b>Cei de la Apple nu au ţinut niciodată să precizeze &icirc;n detaliu specificaţiile hardware ale iDevice-urilor lor, mai ales c&acirc;nd vine vorba de cantitatea de RAM sau numărul de core-uri. De obicei aflăm astfel de detalii prin intermediul unei...

Cei de la Apple nu au ţinut niciodată să precizeze în detaliu specificaţiile hardware ale iDevice-urilor lor, mai ales când vine vorba de cantitatea de RAM sau numărul de core-uri. De obicei aflăm astfel de detalii prin intermediul unei disecţii a terminalului, dar azi o scăpare de la Adobe ne dezvăluie cât RAM are proaspăt anunţatul iPad Pro.

Promovat ca un înlocuitor de laptop sau chiar de PC, acest terminal cu ecran Retina de 12.9 inch ar veni cu 4 GB RAM la bord, conform unui comunicat de presă Adobe. Compania a avut un rol important în lansarea noii tablete, oferind demo-uri ample pe scena evenimentului Apple ieri. iPad Pro vine cu un puternic procesor Apple A9X, pe care Apple îl compară chiar cu chipseturile de pe PC.

El este însoţit de cei 4 RAM si cea mai bună dovadă a acestor dotări a fost modul lin care rulau aseară demo-urile de Photoshop Fix, Adobe Comp CC sau Adobe Photoshop Sketch. Dezvoltatorul de pe scenă a făcut şi o demonstraţie de multitasking, fără pic de lag. Adobe a inclus menţiunea despre cantitatea de RAM în comunicatul de presă despre suita Creative Cloud, deci tindem să credem că informaţia e reală.

Nu ne mai miră să vedem o astfel de dotare pe o tabletă modernă, mai ales că am văzut în acest an şi numeroase telefoane cu 4 GB RAM, iar Samsung deja dezvoltă module de 6 GB RAM pentru terminale mobile.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
D5600 KIT×