Produse evoMAG.ro

Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Pad Transformer - se știe o dată aproximativă

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.286 ori
<b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Pad Transformer - se știe o dată aproximativă</b>ASUS Transformer este poate cea mai vândută tabletă din 2011 dezvoltată pe Tegra 2 și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. ASUS a declarat mai zilele trecute că update-ul la Android 4.0 ar fi gata și mai este așteptată o confirmare...

ASUS Transformer este poate cea mai vândută tabletă din 2011 dezvoltată pe Tegra 2 și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. ASUS a declarat mai zilele trecute că update-ul la Android 4.0 ar fi gata și mai este așteptată o confirmare oficială din partea Google pentru a-i da drumul via OTA.

Pe pagina oficială de facebook a ASUS North America s-a oferit informația cum că de la mijlocul lui februarie 2012 va fi disponibil mult așteptatul update la ICS.

Prima tabletă care a primit 4.0 ICS este Motorola Xoom. Prima generație Transformer se va situa printre primele cu cel mai nou sistem de operare mobil dezvoltat de Google.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×