Produse evoMAG.ro

Bill Gates isi va tine ultimul discurs la ora 4:30 AM (ora Romaniei) in cadrul CES 2008

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 733 ori
<b>Bill Gates isi va tine ultimul discurs la ora 4:30 AM (ora Romaniei) in cadrul CES 2008</b>Bill Gates, la ora actuala chairman al companiei Microsoft si Robbie Bach, presedintele Diviziei de Divertisment si Terminale, impreuna cu oaspetii lor surpriza vor deschide CES 2008 cu un discurs special. De vreme ce Bill Gates a tinut prima oara ceea ce...

Bill Gates, la ora actuala chairman al companiei Microsoft si Robbie Bach, presedintele Diviziei de Divertisment si Terminale, impreuna cu oaspetii lor surpriza vor deschide CES 2008 cu un discurs special.

De vreme ce Bill Gates a tinut prima oara ceea ce cunoastem sub numele de "keynote" la CES in urma cu aproape 15 ani, putem spune ca tehnologia a evoluat enorm in aceasta perioada. Prin intermediul acestor adrese (100k, 300k, 750k) veti putea urmari ultimul discurs al lui Bill Gates, live la ora 4:30 AM (ora Romaniei). Gates si Bach vor discuta despre impactul decadei digitale si despre viitorul experientelor conectate cu ajutorul tehnologiei Microsoft.

Webcastul live va include discutii despre ORICE, de la Windows Vista , la Office, Windows Live, Windows Mobile, Xbox, Zune si toate tehnologiile ce au consacrat Microsoft. Transmisiunea debuteaza la ora 2:30 AM (GMT, Londra), adica 3:30 AM (Paris, Berlin) si 9:30 PM (New York, Washington).

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×