Produse evoMAG.ro

Boost anunta telefonul i425

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.182 ori
<b>Boost anunta telefonul i425</b>Boost Mobile tocmai a anuntat ca va pune in vanzare telefonul i425, incepand cu luna septembrie a acestui an, oferind maselor cel mai subtire telefon dotat cu functie walkie-talkie. Terminalul a fost creat de catre Motorola special pentru utilizatorii din...

Boost Mobile tocmai a anuntat ca va pune in vanzare telefonul i425, incepand cu luna septembrie a acestui an, oferind maselor cel mai subtire telefon dotat cu functie walkie-talkie.

Terminalul a fost creat de catre Motorola special pentru utilizatorii din reteaua iDEN. Disponibil exclusiv prin Boost Mobile, i425 va suporta web wireless, mesagerie text si multimedia, dar si servicii de instant messaging ca Yahoo! sau AOL. De asemenea, handsetul va include jocuri Java si speakerphone handsfree, care va pune in valoare comanda vocala cu care este dotat telefonul.

i425 ofera si suport Real Music, pe cel pentru sonerii polifonice si vocale, GPS si o agenda cu 600 de entry-uri. Telefonul va fi disponibil la pretul de 59.99 dolari si va sosi impreuna cu un credit in valoare de 5 dolari, ideal pentru convorbiri de scurt durata. Vom afla in septembrie, in ce fel a fost primit handsetul de catre public, avand in vedere functiile sale si specificatiile tehnice.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×