Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.296 ori
<b>Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop</b>Dacă ați simțit vreodată nevoia să controlați telefonul dumneavoastră Android folosind PC-ul, atunci vă va încânta aplicația LazyDroid Web Desktop pentru Android. Softul vă permite să accesați handsetul via WiFi sau USB folosind o aplicație...

Dacă ați simțit vreodată nevoia să controlați telefonul dumneavoastră Android folosind PC-ul, atunci vă va încânta aplicația LazyDroid Web Desktop pentru Android. Softul vă permite să accesați handsetul via WiFi sau USB folosind o aplicație cu look tip desktop în browser.

LazyDroid oferă acces la SMS-uri, contacte, cameră, clipboard, senzori și la un file manager, toate cu ajutorul unei interfațe simpliste și user-friendly. Nici măcar nu va trebui să părăsiți browserul pentru toate aceste funcții și aplicația are și marele avantaj că este gratuită. O puteți găsi în Android Market https://market.android.com/details?id=com.MarcelloAlbano.LazyDroidServer sau puteți avea acces la LazyDroid scanând codul QR de mai jos.

 Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop

Există chiar și o funcție inclusă în acest soft numită remote view, utilizată pentru a realiza screenshoturi în timp real. în plus, puteți folosi și o metodă de securizare, pe bază de user și parola, pentru a vă simți în siguranță. Aplicația este în fază beta, iar dacă aveți vreo problemă aveți aici la dispoziție sfaturile dezvoltatorilor din comunitatea XDA.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×