Produse evoMAG.ro

iPhone 4 isi rezolva problemele cu antena, cel putin in varianta alba...

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.930 ori
<b>iPhone 4 isi rezolva problemele cu antena, cel putin in varianta alba...</b>Daca va mai amintiti, cu cateva zile in urma descoperisem un iPhone 4 de culoare alba, la New York si se pare ca acest handset ar reprezenta ceva mai mult decat o arata aparentele. Terminalul ar putea include, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos...

Daca va mai amintiti, cu cateva zile in urma descoperisem un iPhone 4 de culoare alba, la New York si se pare ca acest handset ar reprezenta ceva mai mult decat o arata aparentele. Terminalul ar putea include, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos o antena modificata, care ar rezolva problemele cu semnalul de pe iPhone 4.

Handsetul din imagine prezinta o dunga neagra laterala, care poate fi un semn ca sectiunea antenei a fost mutata in partea superioara a telefonului, deasupra slotului microSIM. Astfel, s-ar rezolva problemele cu semnalul de care s-au plans atat de multi posesori de iPhone 4. Credeti ca e posibila o astfel de modificare de hardware si daca da, oare cand va sosi modelul upgradat pe piata?

Ar fi o lovitura pentru operatorul american AT&T ca doar clientii Verizon sa beneficieze de versiunea upgradata, asta daca zvonurile sunt reale... Cat despre carcasa alba a handsetului, aceasta ar putea fi doar un strat protector special, iar terminalul sa fie in continuare de culoare neagra.

❤️
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×