iPhone devine telecomanda pentru playere Blu-ray

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.279 ori
<b>iPhone devine telecomanda pentru playere Blu-ray</b>iPhone-urile si playerele iPod Touch vor suporta in curand conectivitate cu terminale Blu-ray, datorita unui nou software, care se va lansa in aceasta saptamana. NetBlender va lansa aceasta noua tehnologie, care leaga continuturile Blu-ray de terminalele...

iPhone-urile si playerele iPod Touch vor suporta in curand conectivitate cu terminale Blu-ray, datorita unui nou software, care se va lansa in aceasta saptamana.

NetBlender va lansa aceasta noua tehnologie, care leaga continuturile Blu-ray de terminalele Apple. Tehnologia poarta numele de BD Touch, iar softul foloseste reteaua playerelor pentru a le controla pe acestea prin intermediul unui iPhone sau iPod Touch. Interfata sofisticata a lui iPhone permite o mai buna interactiune cu playerele Blu-ray, fiind activate functii de cautare, e-commerce si advertising prin intermediul noii tehnologii.

Acestea vor fi disponibile prin "legarea" continuturilor afisate pe un player Blu-ray de cele afisate pe ecranul unui iPhone, sau pe ecranul lui iPod Touch. In viitor, vom vedea playerele transferand o copie digitala a unui film pe un terminal mobil, sau chiar update-uri intre cele 2 gadgeturi. Vom beneficia de mai multe detalii odata cu lansarea acestei solutii catre finalul saptamanii in curs.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×