Produse evoMAG.ro

Lenovo P90w, un telefon cu clapeta verticala si orizontala

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.140 ori
<b>Lenovo P90w, un telefon cu clapeta verticala si orizontala</b>Designurile unice ale telefoanelor par a veni intotdeauna din China, dupa cum este si cazul handsetului Lenovo P90w, din imaginea de mai jos. Terminalul opereaza in retele WCDMA si foloseste o clapeta care se deschide atat vertical, cat si orizontal....

Designurile unice ale telefoanelor par a veni intotdeauna din China, dupa cum este si cazul handsetului Lenovo P90w, din imaginea de mai jos. Terminalul opereaza in retele WCDMA si foloseste o clapeta care se deschide atat vertical, cat si orizontal.

Tastatura lui Lenovo P90w este o combinatie intre alfanumerica si QWERTY, iar lista de specificatii a handsetului include o carcasa cu grosime de 15.6 mm, un display de 3.5 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si un display extern OLED de 1.3 inchi.

In plus, terminalul vine cu o camera de 3.2 megapixeli, un meniu animat 3D si un slot penru carduri microSD, plus conectivitate USB si Bluetooth.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×