Noul LG Chocolate BL40, prezentat intr-un clip video scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  LG 1.961 ori
<b>Noul LG Chocolate BL40, prezentat intr-un clip video scapat pe web</b>Desi autenticitatatea clipului de mai jos nu poate fi verificata, e foarte probabil ca el sa fie un promo autentic LG, care prezinta cel mai nou model Chocolate, BL40. Spunem ca acest clip este cel real deoarece el a aparut prea rapid pe web, imediat dupa...

Desi autenticitatatea clipului de mai jos nu poate fi verificata, e foarte probabil ca el sa fie un promo autentic LG, care prezinta cel mai nou model Chocolate, BL40.

Spunem ca acest clip este cel real deoarece el a aparut prea rapid pe web, imediat dupa teaserul companiei, pentru a fi facut de fani ai handsetului. Revenind la superbul telefon, el este chiar mai apetisant decat desertul al carui nume il poarta. Astfel, Chocolate BL40 vine cu un display 21:9, cu rezolutie de 800 x 345 si o presupusa diagonala de 4 inchi, plus superba interfata 3D specifica LG.

Ecranul de mai sus este unul cu suport multitouch, iar terminalul vine cu AGPS, WiFi, HSDPA 7.2 Mbps si o suprafata de sticla ce acopera display-ul si il protejeaza de zgarieturi. Toate acestea intr-o carcasa extrem de subtire si se pare ca LG se pregateste sa lanseze un nou hit, dupa modelul predecesorilor din gama Chocolate.

❤️
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×