O experienta unica cu proiectorul mobil DLP la IFA 2007

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.045 ori
<b>O experienta unica cu proiectorul mobil DLP la IFA 2007</b>Datorita celor de la Pocket-lint.co.uk avem la dispozitie in sfarsit informatii despre prototipul unui proiector in miniatura folosit in cadrul unui telefon. Demonstratia a avut loc la Berlin, in cadrul evenimentului IFA 2007 si a fost facuta de catre...

Datorita celor de la Pocket-lint.co.uk avem la dispozitie in sfarsit informatii despre prototipul unui proiector in miniatura folosit in cadrul unui telefon.

Demonstratia a avut loc la Berlin, in cadrul evenimentului IFA 2007 si a fost facuta de catre reprezentantii celebrei companii Texas Instruments. Din pacate, norocosilor redactori ai site-ului nu li s-a permis sa faca poze sau clipuri video, dar acestia au admirat gadgetul in spatele usilor inchise. Pico este la ora actuala inclus intr-un terminal folosit ca model, fiind disponibil la nivel comercial de abia in 2010.

Conform Texas Instruments, inventia sa va oferi consumatorilor si oamenilor de afaceri sansa de a isi prezenta proiectele din mers fara a folosi echipamente grele. Fiind insotit de o demonstratie impresionanta si avand aceeasi functionalitate ca si proiectoarele mari, proiectorul mobil a reusit sa afiseze un ecran destul de mare, care permitea utilizatorilor sa vada clipuri video sau prezentari PowerPoint, chiar si intr-o camera bine luminata. Texas Instruments spera ca producatori de marca, cum ar fi Samsung, sa foloseasca tehnologia DLP in cadrul handseturilor sale.

►►► IT&Mobile Days la eMAG (telefoane și tablete la reducere)!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
UTOK×