Un nou iPhone dezvaluit de codul sursa al paginii Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 751 ori
<b>Un nou iPhone dezvaluit de codul sursa al paginii Apple</b>Nu ne-am fi gandit ca Apple este genul de companie care isi boteaza produsele folosind un cuvant ca "Extreme", dar o referire la acest nume, folosit in cazul unui iPhone a fost deja facuta. In timp ce lua la puricat codul sursa al site-ului Apple, un...

Nu ne-am fi gandit ca Apple este genul de companie care isi boteaza produsele folosind un cuvant ca "Extreme", dar o referire la acest nume, folosit in cazul unui iPhone a fost deja facuta.

In timp ce lua la puricat codul sursa al site-ului Apple, un utilizator a observat mentionarea produsului numit iPhone Extreme. Alte detalii nu se cunosc inca, dar nu este prima oara cand un handset a fost descoperit prematur prin intermediul codului unui site. La cateva ore dupa ce informatia de catre cei de la Engadgetmobile, celebrul site de zvonuri Apple, AppleInsider a anuntat ca acele 2 cuvinte sunt de fapt un copy/paste gresit al webmasterului.

Acesta a folosit formularul pentru feedback AiPort Extreme, creand unul similar pentru iPhone. Iata cum o banala greseala se poate transforma intr-un zvon care anunta un nou terminal mobil... Cine stie cate astfel de banuieli nefondate si-au gasit materializare in articole , chiar pe site-uri cu nume mari... Singura sursa de incredere raman totusi comunicatele oficiale din partea producatorilor de telefoane mobile.

[P] Pachete și coșuri de Crăciun cu până la 25% reducere de la eMAG!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
D5600 KIT×