Noi telefoane Sony şi Huawei primesc suport pentru Netflix HDR

Autor:  | Publicat în:  Netflix 1.215 ori
<b>Noi telefoane Sony şi Huawei primesc suport pentru Netflix HDR</b>Celebrul serviciu de streaming video numit Netflix a anunțat în aceste zile o extindere a colecției de smartphone-uri ce beneficiază de suport HDR, pe listă fiind introduse modele Huawei și Sony. În total numărul dispozitivelor ce pot reda asemenea

Dacă iPhone X suportă de ceva vreme Netflix HDR, iată că erau în continuare câteva telefoane celebre care nu au avut parte de acest suport până acum. E vorba despre Sony Xperia XZ2, Huawei Mate 10 Pro şi Huawei P20. Acestea tocmai au primit actualizarea, care le face compatibile cu Netflix în HDR. Avem detalii mai jos.

În acest moment sunt în jur de 11 smartphone-uri care suportă Netflix HDR, cu menţiunea că aveţi nevoie de versiunea 5.0 a aplicației Netflix pentru a beneficia de acel tip de continuturi și a le consuma adecvat. Posesorii de LG V30 şi LG G6, dar şi Galaxy Note 8 şi Galaxy S9 se numără printre norocoşi. O singură tabletă se regăseşte pe listă, Samsung Galaxy Tab S3.

Avantajul vizionarii conţinuturilor HDR este că veţi primi o gamă mai largă de culori şi un spaţiu de culoare mai larg decât cel clasic. Şi YouTube a început să extindă suportul pentru mai multe terminale cu ecran HDR, iPhone X fiind bifat cu câteva zile în urmă. Trebuie spus şi că OLED-urile au un avantaj la playback-ul HDR mulţumită contrastului şi culorilor mai vii şi spectrului mai larg acoperit.

Ca să vi se confirme că Netflix vă oferă conţinuturi HDR trebuie să căutaţi cu atenţie acel badge "HDR" din dreptul serialelor cu acest tip de grafică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×