Huawei FreeBuds 3 hands-on review: rival pentru AirPods, cu anulare de zgomot şi cutiuţă de transport rotunjită (Video)

1.100 ori
<b>Huawei FreeBuds 3 hands-on review: rival pentru AirPods, cu anulare de zgomot şi cutiuţă de transport rotunjită (Video)</b>Săptămâna trecută am avut ocazia să pun mâna pentru prima oară pe Huawei Mate 30 Pro, în cadrul unui eveniment local, dar am remarcat şi un alt produs nou şi interesant. E vorba despre Huawei FreeBuds 3, o pereche de căşti in ear wireless de la Huawei..

Săptămâna trecută am avut ocazia să pun mâna pentru prima oară pe Huawei Mate 30 Pro, în cadrul unui eveniment local, dar am remarcat şi un alt produs nou şi interesant. E vorba despre Huawei FreeBuds 3, o pereche de căşti in ear wireless de la Huawei, care se vor rival pentru Apple AirPods şi Samsung Galaxy Buds. Cum a fost prima impresie aflaţi mai jos.

În primul rând aceste căşti costă în jur de 600 de lei pe piaţa locală şi ar trebui să fie în magazine în această lună. Au fost prezentate oficial la IFA 2019 şi căştile în sine aduc cu AirPods 1 şi 2. De la formatul lor de design, până la micul accent metalic de jos, de la capătul căştii. Stau în ureche cam la fel de bine că o pereche de AirPods şi teoretic nu ar trebui să vadă la jogging şi flotări.

Huawei FreeBuds 3, prezentare video hands-on

O diferență a produsului Huawei față de AirPods e că are şi o variantă neagră (Negru Carbon) pe lângă cea Alb Ceramic, ceva ce Apple nu oferă. Fiecare cască are o greutate de 4.5 grame, iar cutia de încărcare cântăreşte 48 de grame. O altă diferență a produsului Huawei e că vine cu anulare a zgomotului de fond, care a sosit de abia pe AirPods Pro pentru Apple.

Cutia rotunjită de transport şi încărcare aminteşte de acele cutii verzi sau albastre de gumă de mestecat, din care scoceai metri întregi de gumă (Hubba Bubba parcă). Sau de o ruletă de măsurat. Şi cutia şi căştile mi se par elegante, iar alimentarea se poate face via conector USB-C jos sau via wireless. Poţi chiar să pui cutia pe spatele unui Mate 30 Pro şi se va încărca.

Galerie foto Huawei FreeBuds 3

La interiorul căştilor se află noul chipset Kirin A1, iar FreeBuds 3 oferă suport Bluetooth 5.1, în mod dublu BT/BLE certificat. Din ce am înţeles de la oficialii Huawei, noul cip asigură şi o conexiune mai stabilă, iar antena Bluetooth "bate" până la 80 de metri distanţă (dacă nu sunt obstacole în cale). Cipset-ul asigură şi o latență ultra redusă şi un sunet perfect sincronizat între cele două căşti, fie că vă jucaţi sau vă uitaţi la filme sau ascultaţi muzica.

Anularea activă a zgomotului de fond va reduce zgomotul ambiental din jur şi va realiza o auto optimizarea a sunetului în timp real. Este captat cu ajutorul microfonului zgomotul şi anulat. În zona de sus a căştilor se află senzorul special de voce care vă preia vocea prin vibraţiile oaselor craniului/maxilarului, încât aceasta să fie îmbunătăţită, să fie mai clară.

Huawei FreeBuds 3

Microfonul are un design aerodinamic şi pe hârtie ni se promite faptul că putem purta apeluri fără distorsionare chiar şi dacă pedalăm pe bicicletă cu 20 km/h pe vreme cu vânt puternic. Avem şi difuzor dinamic de 14 mm la bord şi din ce am ascultat basul pare destul de solid. Peste AirPods-urile de prima generaţie pe care le-am încercat la un prieten.

Conectarea la telefon e foarte simplă, doar apeşi pe o fereastră pop-up. Controlul muzicii şi al funcţiei de anulare a zgomotului se face printr-o apăsare de două ori în partea dreaptă pentru a asculta/schimba muzică sau în partea stânga pentru a activa/dezactiva funcţia ANC (active noise control). Odată ce dai căştile jos se întrerupe redarea şi se reia când le pui la loc.

Cât despre autonomie, fiecare cască oferă 4 ore de redare muzicală, iar împreună cu cutia de încărcare se ajunge la 20 de ore. Conform celor care s-au jucat cu produsul mai multe zile, încărcarea se face foarte rapid. Huawei FreeBuds 3 pare un rival solid pentru AirPods 1, poate şi 2, dar cu Pro o să aibă de furcă. Revenim cu detalii când apucăm să testăm căştile mai amănunţit.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×