Mini Turul Magazinelor #40: Call of Duty Black Ops 4 disponibil, bicicletă de fitness şi aerotermă la reducere

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 1.004 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #40: Call of Duty Black Ops 4 disponibil, bicicletă de fitness şi aerotermă la reducere</b>În prag de weekend avem pentru voi un mini tur al magazinelor, ediție cu numărul 40 în care am adunat laolaltă o serie de produse foarte interesante și desigur cu reducere. Printre acestea se află și o bicicletă de fitness, o aerotermă tocmai

Dacă e final de săptămână, e momentul unui nou Tur al Magazinelor, ediţia scurtă. Evident are şi un joc nou, dar şi bicicletă de fitness, să dăm jos din colăceii care au început să se formeze. Adăugăm şi o aerotermă pentru nopţile deja friguroase şi un debitmetru pentru automobil şi zic că stăm bine.

1. Bicicletă fitness magnetică Lotto Elegra

Lotto Elegra

Cine vrea să slăbească deja pentru sezonul de plajă viitor, are la evoMAG.ro o bicicletă fitness magnetică Lotto Elegra, pliabilă, care vine pe negru. Costă sub 600 de lei, un preţ excelent pentru un astfel de produs. Fiind pliabilă se poate muta oriunde prin casă, iar acest aparat de fitness vine cu sistem de frânare magnetic, ghidon ergonomic, învelit cu manşoane PU şi senzori de puls. Are 8 trepte de dificultate, funcţii de afişaj timp, viteză, distanţă, puls şi calorii. Cântăreşte 23 de kilograme şi este silenţioasă.

2. Debitmetru electronic K24 (diesel)

Debitmetru electronic K24

Cine vrea să îşi schimbe debitmetrul de la maşină găseşte unul la eMAG.ro la 800 lei. Este un model digital, folosit pentru măsurarea lichidelor cu o vâscozitate joasă. Are un corp din aluminiu, card electronic şi display LCD, 5 cifre parţiale şi 6 cifre totale. Este resetabil, are baterii incluse şi are acurateţe de plus/minus 1%.

3. Mini aerotermă Mediashop Starlyf Fast Heater

Mediashop Starlyf Fast Heater

Cine vrea să încălzească doar un spaţiu mic, precum un dormitor, o baie sau un balcon să zicem, poate cumpăra aceasta mini aerotermă de la Cel.ro. Costă doar 119 lei, în condiţiile în care caloriferele electrice ajung lejer şi la 200 sau 300 de lei. Consumă puţin curent electric şi poate încălzi o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Se conectează la priză de perete şi puteţi selecta temperatura dorită dintr-un termostat digital.

Ventilatoarele incluse fac aerul cald să circule prin casă. Rezistenţa sa este ceramică.

4. Call of Duty Black Ops 4 disponibil în România

Call of duty Black Ops 4

Azi e ziua cea mare de lansare a lui Call of Duty Black Ops 4 în România, 12 octombrie. Îl găsiţi sub multiple forme la Altex.ro, iar săptămâna viitoare vine şi un bundle cu consolă PS4. Noi avem variantele de bază mai jos, de Xbox, PS4 şi PC. Jocul aduce câteva premiere, precum un mod Battle Royale cunoscut ca Blackout şi e gândit să ofere o experienţă tactică de multiplayer. A revenit conceptul de Specialişti, cu arme şi echipament unice pentru fiecare clasă.

Avem şi mod Zombies, care ajunge la aniversarea a 10 ani de existenţă cu 3 experienţe complet noi. Iată preţurile:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×