Prezentare iHunt Air Weight: Cântar inteligent ce monitorizează atent greutatea utilizatorului și alți factori de sănătate

1.067 ori
<b>Prezentare iHunt Air Weight: Cântar inteligent ce monitorizează atent greutatea utilizatorului și alți factori de sănătate</b>Printre produsele pe care le-am testat de curând s-a numărat și cântarul inteligent iHunt Air Weight, dispozitiv care se conectează la rețeaua wireless și ulterior la aplicația de pe telefon pentru a livra date despre starea de sănătate a

Astăzi am să vă prezint un produs ceva mai special, unul inteligent sosit din partea celor de la iHunt și numit Air Weight. Așa cum v-ați dat seama încă din titlul de mai sus, este vorba despre un cântar inteligent care permite o monitorizare atentă a greutății și a datelor de sănătate prin intermediul unei aplicații dedicate de pe smartphone. Ce știe să facă cântarul și care sunt impresiile formate despre produs aflați din rândurile de mai jos.

iHunt Air Weight

În primul rând trebuie spus că acest cântar se alimentează cu 4 baterii AAA astfel că nu este nevoie să stați cu adaptoare și cabluri pentru a-l încărca la câteva zile. 4 baterii sunt deja incluse la pachet și pe lângă cântarul în sine veți găsi și un mic manual de utilizare care prezintă pașii necesari pentru a pune dispozitivul în funcțiune și care este metoda potrivită de măsurare a greutății.

Fiind un cântar smart, acesta poate măsura mult mai multe decât simpla greutate, fiind vorba despre factorii listați mai jos care au rolul de a dezvălui starea de sănătate. În cazul în care rezultatele afișate sunt unele aflate în zona periculoasă (cea roșie din aplicație) se recomandă luarea de măsuri pentru a scăpa de kilogramele în plus, sau de a vă hidrata mai bine în cazul în care rata de umiditate a corpului este una scăzută.

iHunt Air Weight poate măsura:

  • Greutatea
  • Rata de umiditate
  • Grăsimea
  • Masa musculară
  • Greutatea oaselor
  • Grăsimea viscerală
  • IMC (indicele de masă corporală)
  • BMR (rata metabolică bazală)

După cum se poate vedea, cântarul este capabil să măsoare mulți factori și asta printr-un proces foarte simplu. Odată ce conectați cântarul la rețeaua wireless și ulterior la telefon prin aplicația Zeroner Health Pro vă puteți cântări pentru a afla cum vi se prezintă corpul la aspectele mai sus înșiruite. Important de menționat faptul că trebuie să vă urcați pe cântar desculți pentru ca senzorii să poată măsura în condiții optime.

Odată ce v-ați urcat pe cântar va trebui să stați până când afișajul greutății clipește de 3 ori și până când simbolul conexiunii WiFi de pe ecranul LED al cântarului este constant. Apoi din aplicație veți vedea datele de sănătate, asta după ce v-ați setat deja profilul de utilizator cu data nașterii, sexul și înâlțimea. Datele se sincronizează automat în aplicație odată ce ați terminat procesul de cântărire și un lucru util este acela că se pot memora până la 10 profiluri, util pentru o familie numeroasă.

Utilizarea cântarului iHunt Air Weigh este foarte simplă și intuitivă, fiind probabil produsul cu cel mai rapid proces de setup pe care l-am testat în ultima vreme ținând cont de produsele din acest segment smart. Este o modalitate accesibilă de a vă monitoriza sănătatea și urmări progresul de slăbire în cazul în care vă propuneți asta, aplicația oferind și posibilitatea de a seta un țel.

Găsiți cântarul iHunt Air Weight la un preț special de doar 159 lei în această perioadă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×