- Mobilissimo HOME
- Telefoane, tablete STIRI
- Producatori, OS TELEFOANE
- Producatori, OS TABLETE
- Producatori, OS CEASURI
- Telefoane, tablete RECENZII
- Discutii FORUM
- Prețuri și REDUCERI
- Telefoane, tablete COMPARAȚII
McDonald's România suferă un hack; Compania din spatele său scapă datele angajaţilorDupă ce am scris despre hacking şi scăpări de date la nivel de produse Apple şi WhatsApp, iată că nici plaiul mioritic nu e lipsit de probleme. Aflăm că Premier Restaurants, compania care operează McDonald's în România a suferit un atac cibernetic.
Preț și disponibilitate Honor Magic8 Lite în România (Card cadou 100 lei + căști wireless la achiziție)În perioada următoare ne paște o avalanșă de noi lansări smartphone în magazinele de la noi, iar de astăzi îl vedem pe Honor Magic8 Lite listat local. Știți deja ce înseamnă asta - articol dedicat Preț și Disponibilitate cu un tabel din care
Preț și disponibilitate Honor Magic8 Pro în România (1000 lei discount la achiziție + căști wireless cadou)Honor Magic8 Pro este unul dintre primele flagship-uri ale anului 2026, cu toate că anunțul său inițial a avut loc prin octombrie în China. Vorbim totuși despre debutul local, cu telefonul deja listat în oferta unui retailer și astfel vedeta
Honor Magic8 Pro și Magic8 Lite sosesc oficial în România pe 21 ianuarie; Primele listări deja activeLansarea oficială în România a seriei Honor Magic8 este confirmată pentru 21 ianuarie 2026. Deși evenimentul nu este deschis publicului, am primit deja un teaser pe adresa redacției și ne putem aștepta la o prezentare oficială axată pe autonomie
Turul Magazinelor #1557: Samsung Galaxy Z Flip 7 la reducere, monitor de 180 Hz sub 500 lei şi ochelari VR Lenovo Legion în stocTurul Magazinelor de azi ar putea foarte uşor să fie despre gaming, având în vedere produsele vizate. Am ajuns la episodul #1557 şi el include ochelarii Lenovo Legion, care simulează o diagonală foarte mare şi e prima dată când îi văd în stoc
Cum se "simte în mână" iPhone Fold? Iată ce spun zvonaciiDacă e ceva ce urăsc la recenziile de telefoane mobile din ultimele decenii e exprimarea "cum se simte în mână", urmat îndeaproape de "butonul de Power". Exprimarea se regăseşte totuşi în jargonul de specialitate şi vedem
Preț și disponibilitate vivo X300 Pro în România Finalul de an ne-a adus multe smartphone-uri potente pe partea foto, iar unul dintre acestea este și vivo X300 Pro care deși nu ajunge pe cale oficială în România, se vinde în alte țări europene. Se poate comanda cu ușurință de pe
Samsung lucrează deja la Exynos 2700, procesor cu suport LPDDR6 și UFS 5.0, rezervat lui Galaxy S27Luna decembrie a anului trecut a marcat și lansarea primului cip mobil pe 2nm din lume și anume Exynos 2600, soluția pe care o vom vedea la bordul lui Galaxy S26 și Galaxy S26+. Nu ne miră totuși faptul că încep deja să apară
CUPOANELE ZILEI #844: Revoluția prețurilor continuă pe eMAG, camere IP Safer cu internet cadou și smartwatch HUAWEI la preț accesibilIată că am ajuns la episodul #844 din „CUPOANELE ZILEI”! Astăzi am găsit câteva cupoane interesante, dar hai să o luăm pe rând. La eMAG sunt active campaniile „Revoluția Prețurilor”, Genius Deals și Smart Deals, cu reduceri atractive la o gamă variată
HONOR Magic8 Pro și Magic8 Lite disponibile în oferta Orange România; Cât costă?HONOR a organizat un eveniment important la mijlocul lunii decembrie, în 2025. V-am oferit cu această ocazie un hands-on cu Magic8 și Magic8 Lite, inclusiv un drop test cu varianta mai ieftină din serie, care etalează prin rezistența excelentă
Turul Magazinelor #1556: iPhone Air la preț de lichidare de stoc, Pixel 10 Pro XL la reducere, aspirator robot Dreame sub 600 leiE oficial, au început lichidările de stocuri şi găsim până şi iPhone Air la discount, ceva ce nu prea vezi pentru produsele Apple. Şi era păcat să nu profităm pentru a crea un nou Tur al Magazinelor. Am ajuns la episodul 1556, care include un iPhone Air
WhatsApp și securitatea în derivă: O vulnerabilitate a expus metadatele a 3,5 miliarde de conturiUn grup de cercetători de la Universitatea din Viena și SBA Research a demonstrat ceva ce pare aproape absurd. Folosind o vulnerabilitate în WhatsApp au reușit să genereze, practic, o „carte de telefon globală” cu 3.5 miliarde de utilizatori
realme Neo8 se apropie de lansare; Ecran de 165Hz și Snapdragon 8 Gen 5 confirmaterealme pare că urmează să lanseze un nou telefon în China. Discutăm despre realme Neo8, terminal care pare axat spre gaming. A primit certificarea TENAA recent, iar astfel au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la acest model. Deși va debuta
Suntem invitaţi la podcast, mâine, pe 14 ianuarie! Vorbim despre CES 2026 la TechnolustCândva prin noiembrie cred am descoperit podcastul băieţilor de la start-up.ro, rebranduiti recent în Technolust. Avea loc în fiecare luni, la ora 18:00 şi am devenit fan, nu de alta, dar nu prea avem podcasturi de tehnologie în România
CES 2026: Am pus mâna pe inelele Dreame, cu EKG, AI, autonomie de o săptămânăStandul Dreame de la CES 2026 era foarte mare, dar nu puteai rata două lucruri: supermașina Nebula, dar şi inelele smart ale companiei. Am pus mâna pe ele mai jos şi găsiţi un clip cu prime impresii
Preț și disponibilitate Motorola Signature în România (1000 lei extra reducere)La CES 2026 am avut ocazia să îl vedem și pe Motorola Signature, un smartphone premium care dă startul unei noi serii flagship Motorola, cu tot ce-i mai bun oferit la bord. Acesta are un sistem de camere avansat care recent
CUPOANELE ZILEI #843: „Revoluția Prețurilor” a început pe eMAG, haine și cosmetice reduse, Nothing Phone (3a) Pro la ofertăÎncepem geroasa zi de marți cu un nou episod din seria noastră zilnică „CUPOANELE ZILEI”, ajunsă la episodul #843. La eMAG a început „Revoluția Prețurilor”, campanie care aduce reduceri la o mulțime de categorii foarte căutate, în special din zona electro
Siri devine „powered by Gemini”; Apple și Google anunță un acord multianualDupă luni bune de zvonuri și speculații, Apple a confirmat în sfârșit parteneriatul cu Google pentru integrarea modelelor AI Gemini în viitoarele funcții Apple Intelligence. Informația, confirmată de CNBC și urmată de o declarație comună Apple-Google
A început Revoluția Prețurilor eMAG, prima ediție pe 2026! TV uriaș OLED sau laptop cu ecran OLED? Sunt și premii la tombolă! eMAG a ales o zi de 13 pentru a demara o nouă campanie Revoluția Prețurilor, prima din 2026 și plină de oferte, peste 1 milion după cum indică retailerul. Cei care vor comanda pentru prima dată din aplicație au și 50 lei reducere
E LUNI e AMAZON: monitor portabil MOMODS 15,6", IPS FHD 1080P, HDR, cu USB-C și mini HDMI pentru laptop, Mac, PS5, XboxȘtii cum e lunea: ori îți găsești motivația, ori îți găsești un gadget care să-ți facă ziua mai bună. Azi am descoperit un produs care a urcat rapid în topul preferințelor pe Amazon și care e acum la reducere: monitorul portabil MOMODS de 15,6”
Bugatti Tourbillon pentru copii!? Ce trăznaie am văzut la CES 2026Undeva lângă standul celor de la Sony Honda Afeela de la CES 2026 trona mare de tot un Bugatti Tourbillon. Succesorul lui Chiron avea lângă el şi o variantă... pentru copii, care se poate chiar conduce. Le vedeţi mai jos
Xiaomi 17 Air era incredibil de subţire... până să fie anulat; Prototipul apare in premierăŞi Xiaomi era gata să adere la modă telefoanelor ultrasubţiri, până a... casat proiectul. Se numea Xiaomi 17 Air, avea doar 5.5 mm în talie şi azi au apărut imagini cu el pe Internet. Ce a ieşit vedeţi mai jos
Honor Magic8 RSR Porsche Design își prezintă design-ul, cu lansarea programată pe 19 ianuarieDupă ce luna trecută Honor Magic8 Pro pășea și pe piața globală, acum suntem în pragul unei noi lansări din serie - cea a lui Magic8 RSR Porsche Design, știți voi, acea versiune specială, cu elemente preluate din lumea
OnePlus Nord 6 apare în baze de date internaționale; Pare că sosește curând în India, iar ulterior în EuropaOnePlus pare că pregătește lansarea următorului Nord important. Discutăm despre Nord 6, model ce pare a fi de fapt un OnePlus Turbo 6 (deja lansat în China) rebranduit la nivel global. De asemenea, pare că modelul Turbo 6V ar putea fi lansat drept
CUPOANELE ZILEI #842: Revoluția Prețurilor începe mâine pe eMAG, produse Huawei cu reduceri atractive, „Rămase de la Black Friday” pe evoMAGÎncepem săptămâna după un weekend geros cu noi oferte din seria noastră zilnică „CUPOANELE ZILEI”, ajunsă la episodul #842. La eMAG este ultima zi de Electro Weekend, urmată de Revoluția Prețurilor, cu reduceri deja anunțate de retaileri, care va începe
Huawei MatePad 11.5s 2026 Hands On: tableta concepută special pentru elevi, rezolvă ecuaţii automat şi protejează ochiiHuawei ne-a dezvăluit la început de an 2026 nu doar un telefon pliabil nou, cu cameră LOFIC, pe Mate X6, dar şi o pereche de căşti, FreeClip 2 şi evident şi o tabletă nouă. E vorba despre Huawei MatePad 11.5S, care mizează
Huawei FreeClip 2 primele impresii: o revoluţie din toate punctele de vedereAtunci când am fost să fac un hands on cu căştile Huawei FreeClip 2, mă aşteptam la un upgrade mic faţă de predecesor (care apropo a vândut 3 milioane de unităţi). Aparent m-am înşelat, deoarece sunt câteva aspecte
Am pus mâna pe Huawei Mate X7: primul contact cu camera LOFIC, pliabil cu corp mai rezistent şi elegantHuawei Mate X7 a fost prezentat recent într-o masă rotundă organizată de producător, prilej pentru mine să îl testez pe viu, după ce anterior am avut contact cu Mate X6. E ciudat cum se dilată timpul, am senzaţia că am testat Mate X6 cu ani în urmă
OPPO Find N7 pregătit să concureze direct cu iPhone Fold; Ar adopta un format mai lat pentru o experiență „diferită”OPPO nu stă pe loc în 2026 în ceea ce privește pliabilele. Se vehiculează că în februarie va fi prezentat Find N6, iar compania pare că are planuri clare pentru următorul pliabil din acest an. Potrivit unei surse considerate de încredere din industrie
Motorola Signature lăudat de DxOMark; Egal cu HONOR Magic8 Pro!?Motorola a avut câteva telefoane solide de-a lungul anilor, dar niciodată un cameraphone şi niciodată un dispozitiv care să fie Lăudat de DxOMark. Iată că asta se întâmplă azi, iar francezii tocmai au prezentat analiza camerei de pe
Preț și disponibilitate vivo X300 Pro în România Finalul de an ne-a adus multe smartphone-uri potente pe partea foto, iar unul dintre acestea este și vivo X300 Pro care deși nu ajunge pe cale oficială în România, se vinde în alte țări europene. Se poate comanda cu ușurință de pe
Preț și disponibilitate Honor Magic8 Pro în România (1000 lei discount la achiziție + căști wireless cadou) Honor Magic8 Pro este unul dintre primele flagship-uri ale anului 2026, cu toate că anunțul său inițial a avut loc prin octombrie în China. Vorbim totuși despre debutul local, cu telefonul deja listat în oferta unui retailer și astfel vedeta
Preț și disponibilitate Honor Magic8 Lite în România (Card cadou 100 lei + căști wireless la achiziție) În perioada următoare ne paște o avalanșă de noi lansări smartphone în magazinele de la noi, iar de astăzi îl vedem pe Honor Magic8 Lite listat local. Știți deja ce înseamnă asta - articol dedicat Preț și Disponibilitate cu un tabel din care
Galaxy A37 și Galaxy A57 vin mai devreme decât era de așteptat; Samsung ar putea anunța noile modele midrange în februarie Samsung pare să grăbească lansarea noilor sale telefoane mid-range, Galaxy A57 și Galaxy A37. De obicei seria Galaxy A e anunțată în martie, dar informațiile recente sugerează o posibilă lansare în februarie. Pare chiar că există unități de test ajunse
Honor Magic8 Pro și Magic8 Lite sosesc oficial în România pe 21 ianuarie; Primele listări deja active Lansarea oficială în România a seriei Honor Magic8 este confirmată pentru 21 ianuarie 2026. Deși evenimentul nu este deschis publicului, am primit deja un teaser pe adresa redacției și ne putem aștepta la o prezentare oficială axată pe autonomie
Mandat de arestare pentru Pete Lau, CEO-ul OnePlus, emis de autorităţile din Taiwan Unul dintre cei mai simpatici CEO din tech, Pete Lau are probleme cu legea. Autorităţile din Taiwan au emis un mandat de arestare pe numele său, Lau fiind acuzat că a angajat ingineri taiwanezi în mod ilegal
Review Blackview Zeno 10 5G: Aproape un Chromebook... doar că e o tabletă accesibilă, cu o mulțime accesorii la pachet
OnePlus 15R review detaliat în limba română (evaluare Mobilissimo)8,95
Prezentare ACER Predator Triton 14 AI: laptop premium pentru vacanță, muncă și joacă, cu RTX 5070 și Intel Ultra la doar 1.6 kg
Prezentare Garmin Bounce 2: Smartwatch pentru copii cu LTE, GPS și funcții avansate de control parental
Nothing Phone (3a) Lite review detaliat în limba română (evaluare Mobilissimo)7,95
McDonald's România suferă un hack; Compania din spatele său scapă datele angajaţilorDupă ce am scris despre hacking şi scăpări de date la nivel de produse Apple şi WhatsApp, iată că nici plaiul mioritic nu e lipsit de probleme. Aflăm că Premier Restaurants, compania care operează McDonald's în România a suferit un atac cibernetic.
Tesla vrea să te taxeze lunar pentru una dintre funcţiile smart de pe automobilele saleÎn eterna căutare de extra venituri generate de produsele sale, Elon Musk vrea să taxeze extra posesorii de automobile Tesla. Astfel, magnatul a anunţat pe X că de pe 14 februarie, sistemul Full Self Driving va fi taxat lunar, nu o singură dată
Telerenta pentru roboţi? Un startup vrea să îţi închirieze un robot cu 25 de dolari pe zi„You will own nothing and you'll be happy” este un citat de la World Economic Forum, venind de la un politician danez. El făcea aluzie la un viitor în care nu vom mai deţine nimic şi vom închiria tot. În loc să cumpărăm jocuri, vom avea Game Pass
Xiaomi Pad 8 și Pad 8 Pro primesc certificare TDRA; Lansarea globală e tot mai aproapeDupă ce au fost deja aprobate de autoritățile IMDA din Singapore și FCC din SUA, Xiaomi Pad 8 și Pad 8 Pro au fost recent listate și de TDRA în Emiratele Arabe Unite. De această dată, certificarea confirmă oficial și denumirile comerciale ale celor
MediaTek Dimensity 8500 prezentat oficial! Un nou procesor pentru gameri, cu 25% mai performant pe partea de grafică față de predecesorAm tot văzut telefoane cu procesoare Dimensity 8400 și variații ale acestuia în ultimul an. Ei bine, MediaTek a anunțat un nou CPU pentru gamerii cu buget ceva mai redus. Vorbim despre Dimensity 8500, cipset octa-core pe 4nm cu un GPU mai performant
realme Neo8 apare în teasere, în cele trei culori oficiale; Terminalul aduce procesor Snapdragon 8 Gen 5 și ecran AMOLED de 165 Hzrealme urmează să lanseze oficial un nou smartphone pentru gameri în China. Vorbim despre realme Neo8, model ce sosește pe 22 ianuarie, mai exact. Cu puțin timp înainte de eveniment apar și teasere oficiale ce prezintă o parte din dotările terminalului
iPhone Fold ar putea avea balama din metal lichid; Apple testează materialul de peste 15 aniZvonurile despre primul iPhone pliabil, pe care mulți îl numesc neoficial iPhone Fold, încep să prindă contur de câteva luni. Potrivit unei scăpări recente, Apple plănuiește să folosească o balama construită dintr-un material mai puțin obișnuit
Huawei depășește Apple în China; Reușește să revină pe primul loc după 5 aniHuawei a reușit să revină în fruntea pieței de smartphone-uri din China în 2025, pentru prima oară din 2020 încoace, într-un context extrem de competitiv. Conform datelor furnizate de IDC, gigantul chinez a înregistrat o cotă de piață de 16,4%
Google se orientează spre Vietnam; Dezvoltarea Pixel-urilor high-end se mută în Asia de Sud-EstGoogle își schimbă strategia de producție pentru telefoanele de top și se orientează spre Vietnam, conform Nikkei Asia. Compania americană va începe chiar din 2026 dezvoltarea și producția modelelor sale high-end (Pixel Pro / Pro XL, dar și Fold)
Samsung Internet ajunge pe Windows; Browserul poate fi descărcat fără restricții (Link download)Samsung a deschis în sfârșit porțile pentru utilizatorii de Windows care vor să testeze browserul său, Samsung Internet. Deși aplicația rămâne în stadiu beta, nu mai există restricții regionale sau cerințe speciale pentru a o folosi. O descarci
Google activează Personal Intelligence în Gemini; Are acum acces la Gmail și Photos pentru răspunsuri personalizateDupă ce a făcut Veo mai smart, cu generare de video vertical și integrare mai profundă în aplicațiile AI ale companiei, iată că Google anunță o actualizare importantă și pentru Gemini în sine. Asistentul AI primește acum o funcție numită
Pixel 10a primește o dată de lansare neoficială și pare că va fi destul de ieftin; Cât costă?E a doua mențiune în decurs de două zile cu privire la Pixel 10a. Surse diferite susțin că telefonul va fi prezentat în februarie, chiar dacă predecesorul, Pixel 9a, venea în aprilie 2025. Tipster-uul @MysteryLupin de pe X.com susține că terminalul
Google Veo devine mai „smart”; Generare video verticală și integrare în aplicațiile AI ale companieiGoogle tocmai a dus Veo 3.1 într-o zonă mai matură, direcționată spre creatori de conținut și profesioniști video. A primit un update, care printre altele, aduce suport nativ pentru clipuri în format vertical 9:16, îmbunătățiri notabile în calitatea
Împătureşte rufe, găteşte, spală vase; El este LG CLOiD, viitorul îngrijirii acasă (CES 2026 Video)Roboţii umanoizi cred că au fost la cea mai mare căutare la CES 2026, iar lumea s-a strâns ca la urs la LG CLOiD. Faţă de alţi roboţi umanoizi, el are totuşi o bază de mari dimensiuni, cu rotiţe, nu picioare articulate. Demo-ul se vede mai jos
Google Photos primește funcții noi: playback video, programarea backup-ului și redesign Expressive UIGoogle Photos pare să treacă printr-o fază de transformare serioasă, conform unui APK al versiunii 7.58, ajuns pe web. Printre noutățile aflate în lucru se numără controlul vitezei de redare video, programarea backup-ului
Turul Magazinelor #1557: Samsung Galaxy Z Flip 7 la reducere, monitor de 180 Hz sub 500 lei şi ochelari VR Lenovo Legion în stocTurul Magazinelor de azi ar putea foarte uşor să fie despre gaming, având în vedere produsele vizate. Am ajuns la episodul #1557 şi el include ochelarii Lenovo Legion, care simulează o diagonală foarte mare şi e prima dată când îi văd în stoc
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
OPPO Reno6 5G
Xiaomi Mi 9T
Xiaomi Mi 10 Pro
OnePlus 8 Pro
OnePlus 8
Wink Connect 3G
Wink Play
Wink One
Wink iX7
Wink Elite 7.85
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 15T
Samsung Galaxy S25+
Honor Magic7 Pro
Samsung Galaxy S9 Mini
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy Note 8
ASUS ZenFone 5z (ZS620KL)
Samsung Galaxy Watch 46mm
Huawei Watch 2 Pro
Huawei Watch 2 Classic
Garmin Fenix 5
NO.1 D5+
Huawei MediaPad M5 10
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy S10+
Huawei P30 Pro New Edition
Huawei P30 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Redmi Note 10 Pro
Realme 8 Pro
Poco X3 Pro
OnePlus 15RGalerii: 4
Samsung Galaxy Z Fold7Galerii: 15
OnePlus 15Galerii: 3
Honor Magic V5Galerii: 7
OPPO Find X9 ProGalerii: 16
Motorola edge 70Galerii: 15
Apple iPhone 17 Pro MaxGalerii: 5
Google Pixel 10Galerii: 13
Google Pixel 10 Pro XLGalerii: 6
Xiaomi 15T ProGalerii: 5
Samsung Galaxy A17 5GGalerii: 7
Samsung Galaxy Z Flip7Galerii: 14
OPPO Find X8 UltraGalerii: 11
Samsung Galaxy Z Fold6Galerii: 3
RedMagic 10 AirGalerii: 3
Huawei MatePad Pro 12.2 (2025)Galerii: 3
realme GT7Galerii: 5
Honor 400 LiteGalerii: 3
Honor 400Galerii: 22
BlackBerry DTEK50Galerii: 1
Google Pixel 9aGalerii: 4
Apple iPhone 16 Pro MaxGalerii: 5
Motorola moto g75Galerii: 3
Xiaomi 15 UltraGalerii: 19
OnePlus 15R Video review
realme GT 8 Pro Video review
POCO F8 Pro Video review
Honor Magic8 Pro Documentar
Samsung Galaxy Tab S11 Video review
Nubia Air Video review
POCO F8 Ultra Versus
Honor 500 Video preview
Honor 500 Pro Video preview
Honor Pad 10 Video review
OnePlus 15 Unboxing
OPPO Find X9 Pro Video review
Motorola edge 70 Video review
Google Pixel Watch 4 45mm Video review
Google Pixel 10 Video review
Blackview Xplore 2 Projector Video review
Huawei MatePad 12 X (2025) Video review
Huawei Watch Ultimate 2 Video review
Xiaomi 15T Pro Video review
Huawei Watch GT 6 46mm Video review
Samsung Galaxy A17 5G Video review
Xiaomi 15T Hands-On preview
Samsung Galaxy S26 Ultra Accesorii
Apple iPhone Air Hands-On preview
POCO M8
OPPO Reno15 Pro Mini
POCO M8 Pro
Motorola RAZR Fold
Motorola Signature
realme 16 Pro+
realme 16 Pro
Xiaomi 17 Ultra
Huawei nova 15 Pro
Huawei nova 15
Huawei nova 15 Ultra
Redmi Note 15 Pro+
Honor Magic8 Lite
Samsung Galaxy Z TriFold
POCO F8 Pro
Huawei Mate 80 Pro Max
Huawei Mate 80 RS ULTIMATE DESIGN
Huawei Mate 80 Pro
Huawei Mate 80
Honor 500
Honor 500 Pro
OnePlus 15R
OPPO Reno15 (China)
OPPO Reno15 Pro (China)
Huawei Mate 20 Pro
Samsung Galaxy S10
OnePlus 6T
Samsung Galaxy Note 9 (Exynos 9810)
Apple iPhone X
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9+
Apple iPhone XS Max
Xiaomi Mi Mix 3
Samsung Galaxy S8
Apple iPhone XR
Google Pixel 3 XL
Huawei Honor Magic 2
Samsung Galaxy A9 (2018)
Samsung Galaxy Note 8
Google Pixel 3
Samsung Galaxy S8+
Xiaomi Pocophone F1
ASUS ROG Phone
Huawei Mate 20 X
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Pro
OnePlus 13
Xiaomi 15
Honor Magic7 Pro
Samsung Galaxy A5 (2017)
realme GT 7 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy A55
Vivo X200 Pro
Samsung Galaxy S24
Xiaomi 15 Pro
Samsung Galaxy A54
Xiaomi 14T Pro
Samsung Galaxy A56
Motorola Edge 50 Ultra
Xiaomi 14
Samsung Galaxy S23 Ultra
Xiaomi 14 Ultra
Motorola Edge 40
Motorola Edge 40 Neo
Apple iPhone 12
Huawei P10 Lite
Xiaomi 14T
Google Pixel 9 Pro
Motorola Edge 50 Pro
Huawei Nova 5T
Apple iPhone 12 Pro
Samsung Galaxy S24+
Xiaomi 15 Ultra
Huawei P9 lite (2017)
Honor Magic6 Pro
Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10
Apple iPhone 11 Pro
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Motorola Edge 50 Fusion
POCO F6 Pro
Huawei P40 Lite 5G
Samsung Galaxy A53
Xiaomi 14 Pro
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy A5 (2016)
Huawei P9 Lite
Samsung Galaxy S21 5G
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Samsung Galaxy Tab A9+
Motorola Edge 50 Neo
Huawei Watch GT2 Pro
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P30 Pro
Huawei P30 Lite
Apple iPhone SE (2020)
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy M55
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Apple iPhone 11
Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A35
Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy A71
Apple iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S23
OnePlus Nord 3
Apple iPhone 15 Pro Max
Samsung Galaxy S24 FE
Motorola Moto G32
Samsung Galaxy A34
Samsung Galaxy J7 (2017)
OnePlus Nord
Redmi Note 13 Pro+ 5G
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy A51
Motorola Moto G82 5G
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 14 Pro Max
Xiaomi 12T Pro
Motorola Edge 30
HUAWEI P9
Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S25+
Poco X3 Pro
Honor 200 Pro
OPPO Find X8 Pro
Samsung Galaxy C55
OnePlus Nord 4
POCO F6
Apple iPhone 12 Mini
Apple iPhone 12 Pro Max
Redmi Note 9 Pro
Motorola Edge 30 Neo
Redmi Note 12 Pro
Apple iPhone 14 Pro
Xiaomi 13T Pro
Apple iPhone 15
Google Pixel 9 Pro XL
Samsung Galaxy A52 5G
Motorola Edge 30 Ultra
Huawei P40 Lite
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Honor Magic8 Pro11 teste
Redmi Note 15 Pro+56 tipuri de benchmark
Lenovo Legion Tab 8.8 (2025)10 teste
OnePlus 15R12 teste
realme GT 8 Pro54 tipuri de benchmark
Nothing Phone (3a) Lite12 teste
POCO F8 Pro12 teste
OnePlus 1512 teste
Nubia Air11 teste
Samsung Galaxy Tab S11 Ultra54 tipuri de benchmark
Honor Pad 1011 teste
Samsung Galaxy Tab S1112 teste
Motorola edge 7012 teste
OPPO Find X9 Pro52 tipuri de benchmark
Blackview Xplore 2 Projector10 teste
Google Pixel 1054 tipuri de benchmark
Huawei MatePad 12 X (2025)57 tipuri de benchmark
Samsung Galaxy S25 FE12 teste
Apple iPhone 17 Pro Max31 tipuri de benchmark
Xiaomi 15T Pro12 teste
Motorola moto g86 power13 teste
Samsung Galaxy A17 5G12 teste
Motorola edge 6011 teste
Google Pixel 10 Pro XL12 teste
Samsung Internet ajunge pe Windows; Browserul poate fi descărcat fără restricții (Link download)Mihai Gabriel ArseneSamsung a deschis în sfârșit porțile pentru utilizatorii de Windows care vor să testeze browserul său, Samsung Internet. Deși aplicația rămâne în stadiu beta, nu mai există restricții regionale sau cerințe speciale pentru a o folosi. O descarci
Google activează Personal Intelligence în Gemini; Are acum acces la Gmail și Photos pentru răspunsuri personalizateMihai Gabriel ArseneDupă ce a făcut Veo mai smart, cu generare de video vertical și integrare mai profundă în aplicațiile AI ale companiei, iată că Google anunță o actualizare importantă și pentru Gemini în sine. Asistentul AI primește acum o funcție numită
WhatsApp și securitatea în derivă: O vulnerabilitate a expus metadatele a 3,5 miliarde de conturiMihai Gabriel ArseneUn grup de cercetători de la Universitatea din Viena și SBA Research a demonstrat ceva ce pare aproape absurd. Folosind o vulnerabilitate în WhatsApp au reușit să genereze, practic, o „carte de telefon globală” cu 3.5 miliarde de utilizatori
Noutăți în iOS 26: Apple lansează aplicația Games cu focus pe prieteni și progresMihai Gabriel ArseneOdată cu iOS 26, Apple introduce aplicația Apple Games, un nou centru dedicat gamingului pe iPhone, iPad și Mac. E ceea ce Apple Music e pentru iubitorii de muzică, aparent, doar că se concentrează pe experiența de gaming. Într-un singur loc găsești
Gmail trece în „era Gemini”: Inbox inteligent cu AI integratMihai Gabriel ArseneGmail intră oficial în era Gemini și aduce o serie de funcții AI care transformă inbox-ul într-un asistent personal capabil să înțeleagă și să sintetizeze informații. Opțiuni noi sunt deja disponibile pentru anumiți utilizatori la nivel global, dar pare
ChatGPT are acum un spațiu dedicat pentru sănătate, cu integrare directă cu Apple Health și MyFitnessPalMihai Gabriel ArseneOpenAI a lansat ChatGPT Health, un spațiu dedicat în ChatGPT, gândit special pentru întrebările legate de sănătate și wellness. Nu vorbim despre o versiune nouă a aplicației, ci o secțiune separată în care utilizatorii pot discuta despre sănătate
WhatsApp lansează funcții avansate de căutare pentru stickere pe Android; update festiv pentru începutul lui 2026Szilárd-Ervin SzőgyényiWhatsApp a început 2026 cu un val de actualizări utile și festive, printre care se numără căutarea avansată a stickerelor, stickere animate pentru Anul Nou, efecte video pentru apeluri și instrumente noi în grupuri. Toate sunt disponibile gradual pe
WhatsApp pregăteşte o mare actualizare pentru 2026: artificii, stickere, pregătire mai bună de partyRadu IorgaWhatsApp tocmai a început să distribuie o actualizare importantă, care face pregătirile pentru petrecerea de Revelion. E un update festiv, care aduce artificii, stickere şi modalităţi de a pregăti o petrecere. Tematica este evident construită în jurul
Avertizări ca la ţigări pentru social media; Iată ce vrea statul New York să legisleze, controlând scrolling-ul fără minteRadu IorgaDupă ce multe state au început să impună reglementări pentru a bloca accesul la social media celor sub 16 ani, acum statul New York se duce mai departe de atât. Vrea să pună avertizări ca la ţigări pe produsele social media. Avertizările vor apărea
Telefoanele Xiaomi din 2026 vin cu portofel crypto preinstalat; Parteneriat global cu Sei LabsMihai Gabriel ArseneXiaomi a semnat discret un parteneriat global cu Sei Labs, o companie ce deține un portofel crypto securizat. Se pare că din 2026 multe din telefoanele Xiaomi vândute în afara Chinei și SUA vor avea preinstalată o aplicație de crypto wallet. Aplicația
WhatsApp primește funcții noi de sărbători: Mesaje vocale după apeluri ratate și reacții în voice chatMihai Gabriel ArseneWhatsApp a început să livreze un update generos înainte ca 2025 să se sfârșească. Noutățile sunt destul de utile, mai ales pentru cei care folosesc platforma intens, atât pentru chat cât și pentru apeluri. Actualizarea este deja în curs de distribuție
Spotify introduce playlisturile generate cu AI; utilizatorii pot controla algoritmul prin prompturi scriseSzilárd-Ervin SzőgyényiSpotify introduce o nouă funcție beta numită „Prompted Playlists”, care permite utilizatorilor să genereze liste de redare personalizate prin comenzi scrise cu ajutorul AI. Funcția este disponibilă începând din 11 decembrie 2025 pentru abonații Premium
Google Translate extinde modul de învățare a limbilor; lecții de germană, portugheză și engleză pentru vorbitori din întreaga lumeSzilárd-Ervin SzőgyényiModul „Practice” din Google Translate a fost extins cu lecții noi de germană, portugheză și engleză pentru vorbitori din multiple limbi, anunță Android Authority. Inițial disponibil doar în engleză pentru cei care doreau să învețe spaniolă sau franceză (ș
ChatGPT și OpenAI interzise pe WhatsApp; Doar Meta AI va putea fi accesat în aplicația de mesagerieMihai Gabriel ArseneChatGPT și Copilot urmează să fie retrase din WhatsApp la începutul anului viitor. Asta vine în urma unor modificări importante ale termenilor de utilizare impuși de Meta. Începând cu 15 ianuarie 2026, WhatsApp nu va mai permite distribuirea de chatboți
Pixel primește un editor de capturi de ecran cu AI; Google lansează Pixel Studio cu funcții de ștergere, completare și markup avansatSzilárd-Ervin SzőgyényiOdată cu actualizarea din noiembrie 2025, Google a început să introducă un nou editor de capturi de ecran pe telefoanele Pixel, bazat pe aplicația Pixel Studio. Noua interfață a fost testată inițial în Android 16 QPR2 Beta 1, dar acum ajunge pe canale..
Google sparge zidul AirDrop; Pixel 10 poate trimite fișiere direct către iPhone, fără ajutorul AppleSzilárd-Ervin SzőgyényiO funcție neașteptată, dar extrem de utilă, a fost introdusă de Google pe seria Pixel 10: telefoanele pot acum partaja fișiere cu dispozitive Apple prin AirDrop. Nu e o glumă și nici o colaborare cu Apple — Google a reușit asta fără niciun acord oficial
Revolut şi Booking anunţă un parteneriat pentru simplificarea plăţilor onlineRadu IorgaBooking.com şi Revolut au anunţat astăzi un parteneriat, prin care se simplifică mult finalizarea comenzilor pentru cazări şi rezervări turistice. Acum Booking propune şi Revolut Pay ca metodă de plată, cu un singur click. Integrarea lui Revolut Pay
TikTok introduce opțiuni anti-AI pe platformă; Utilizatorii pot alege să vadă mai puțin conținut generat de inteligența artificialăMihai Gabriel ArseneTikTok testează noi unelte care le permit utilizatorilor să reducă prezența conținutului generat de AI din feed. După ce Pinterest a lansat recent o funcție similară, și TikTok răspunde acum valului tot mai mare de nemulțumiri față de așa-zisul „AI Slop”
ChatGPT primește chat-uri de grup; OpenAI testează chat-urile colaborative cu până la 20 de persoaneMihai Gabriel ArseneOpenAI a început testarea unei funcții noi în ChatGPT: chat-urile de grup, disponibile deja în câteva regiuni pentru utilizatorii autentificați. Asta înseamnă că poți discuta acum idei sau lua decizii împreună cu prietenii, familia sau colegii
Aplicațiile care consumă baterie în exces, trase pe dreapta; Google introduce avertismente vizibile în Play StoreRadu IorgaSe pare că Android devine puțin mai prietenos cu bateria telefonului tău. Google a anunțat că, începând din martie 2026, aplicațiile din Play Store care îți consumă bateria în exces vor primi o etichetă de avertizare vizibilă. E vorba de un avertisment
Epic Games dă gratis seria Trine Classic Collection; 4 jocuri indie solide pot fi revendicate doar aziSzilárd-Ervin SzőgyényiEpic Games continuă tradiția de sărbători și oferă din nou jocuri gratuite, însă de data asta merge un pic mai departe decât în zilele anterioare. În loc de un singur titlu, astăzi sunt disponibile gratuit 4 jocuri odată, reunite într-un singur pachet
Fortnite revine în Google Play după cinci ani de absență; conflictul legal dintre Epic Games și Google rămâne însă deschisSzilárd-Ervin SzőgyényiJucătorii de Fortnite din SUA pot descărca din nou jocul din Google Play Store, după cinci ani de interdicție, informează The Verge. Decizia vine în urma conformării Google cu un ordin al unui tribunal federal din Statele Unite, însă disputa juridică cu..
Primul emulator PS3 ajunge în Play Store! aPS3e devine (parțial) open-sourceMihai Gabriel ArseneEmulatorul de PS3 pentru Android, aPS3e, a reapărut în Google Play Store după o perioadă de incertitudine, aducând cu el promisiuni de transparență și o așa-zisă deschidere a codului sursă. Venind din partea unui dezvoltator chinez necunoscut
Un joc din 1995 se întoarce în 2025, cu drifturi şi ciocniri: Screamer primeşte un trailer proaspăt!Radu IorgaFanii vechilor arcade au de ce să-și frece mâinile: Milestone a prezentat trailerul pentru noul Screamer, o reinterpretare modernă a clasicului din 1995, și ce să vezi? Nu e doar despre viteză – e și despre lupte, rivalități și un oraș neon în care
Among Us și murder mystery asimetric? Jocul Killer Inn anunțat de Square Enix (Video)Radu IorgaDacă ți-e dor de tensiunea aia în care nu știi dacă prietenul de echipă e cu tine sau vrea să-ți bage cuțitul în spate... atunci ai face bine să arunci un ochi pe Killer Inn. Anunțat de Square Enix în cadrul Summer Game Fest, jocul ăsta e exact
Fortnite revine în App Store-ul din SUA; Europa urmează în curând, promite Epic GamesRadu IorgaFanii Fortnite au, în sfârșit, motiv de sărbătoare: după aproape 5 ani de absență și o luptă legală de proporții, jocul este disponibil din nou în App Store pe iPhone și iPad, cel puțin în Statele Unite. Epic Games a confirmat oficial revenirea, într-o
Epic oferă două jocuri gratuite pe săptămână pentru utilizatorii Android; Strategie de expansiune în zona mobileMihai Gabriel ArseneEpic Games a început să ofere două jocuri mobile gratuite pe săptămână pentru utilizatorii de terminale Android. Pare o nouă strategie de expansiune, deja testată de către companie în zona desktop. Titlurile sunt însă oferite doar în magazinul de aplicați
Care e cel mai bun joc al anului 2024? Câștigătorul vine de pe PS5!Radu IorgaProbabil sunteți la curent că, în ultima săptămână, s-au ținut The Game Awards 2024, premiile pentru cele mai bune jocuri din acest an. Cu această ocazie, au fost anunțate și jocuri noi, precum Witcher 4. Hai să vedem totuși care este jocul anului, care v
Google îmbunătățește opțiunea Playables din YouTube: Două jocuri multiplayer au fost adăugate recentMihai Gabriel ArseneYouTube a anunțat o nouă funcție pentru platforma sa Playables, care permite acum utilizatorilor să joace jocuri multiplayer în timp real. Vorbim momentan doar despre două titluri ce pot fi jucate online de către utilizatorii YouTube
Epic Games vrea să crească (și) pe mobil: Promite că va oferi gratuit până la 50 de jocuri anual în magazinul său de aplicațiiMihai Gabriel ArseneÎn ultimii ani am tot scris despre Epic Games și popularul scandal între dezvoltatorul de jocuri și Apple. Au avut loc multe procese, compania a reușit să câștige multe dintre acestea, iar în acest an Fortnite a revenit oficial pe iPhone (doar în Europa t
Age of Empires Mobile a primit dată de lansare; Vine pe iOS şi Android Radu IorgaAge of Empires este unul dintre jocurile mele de strategie preferate şi amintirile legate de el merg până în şcoala generală. Nu ştiu cât de uşor s-ar putea adapta generaţia nouă la el, mai ales într-un format pentru mobil, dar iată că se întâmplă
Epic Games revine pe iPhone-uri în Europa; Fortnite și alte jocuri disponibile din nou pe iOSMobilissimo.roEpic Games a relansat Epic Games Store pentru utilizatorii de iPhone și iPad din Uniunea Europeană, după o absență de câțiva ani. Această revenire permite din nou descărcarea unor titluri populare precum Fortnite, Rocket League Sideswipe și Fall Guys...
EA Sports anunţă jocul FC 25; Când se lansează şi ce noutăţi aduce? (Rush, FC IQ, Carieră)Alexandru StănescuEA Sports a anunţat cu câteva zile în urmă jocul FC 25, cel mai nou simulator de fotbal de pe piaţă, care va sosi la toamnă. Include o sumedenie de noutăţi şi un mod distractiv de a te juca cu prietenii, Rush. Cine e pe copertă, ce primeşti l
Japonezii vor să anuleze viitorul joc Assassin's Creed; Iată de ceRadu IorgaUbisoft continuă să aibă probleme cu viitorul său joc Assassin's Creed, după ce în Japonia s-a viralizat o petiție pentru a interzice titlul Assassin's Creed Shadows. A fost ceva controversă
Call of Duty: Black Ops 6 se lansează pe 25 octombrie 2024 și include mod campanie, multiplayer (Xbox, PS5, PS4, PC)Claudiu SimaLa început de săptămână vin și vești bune pentru fanii seriei Call of Duty, asta pentru că cel mai proaspăt titlu din franciză și anume Black Ops 6 are în sfârșit o dată de lansare - 25.10.2024. În această zi jocul va debuta pe Xbox One
Studioul românesc Amber își pune amprenta pe legendarul PAC-MAN: lansare globală pentru "PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs"Mobilissimo.roAmber, recunoscutul studio de game development cu sediul central în București și extensii globale, își continuă tradiția colaborărilor de rang înalt. Recent, a venit pe piață cel mai nou titlu din serie îndrăgită PAC-MAN, jocul "PAC-MAN Mega Tunnel Battle
Assassin's Creed Mirage vine pe iPhone și iPad din data de 6 iunie, cu demo gratuit 90 de minute Claudiu SimaEvenimentul Apple din septembrie 2023 ne-a adus și elemente surpriză, iar aici mă refer la dezvăluirea faptului că iPhone 15 Pro poate rula jocuri de consolă. Erau prezentate atunci câteva titluri de top care urmau să ajungă pe flagship
Muzeu de jocuri video deschis la Bucureşti; Ce ne pregăteşte Video Games MuseumRadu IorgaDupă un muzeul dedicat fotbalului în Centrul Vechi, azi aflăm că ni se pregăteşte un muzeu dedicat jocurilor video în Capitală. Asociaţia Arhivelor şi Proiectelor de Conservare a Jocurilor Video (AAPCJV) a anunţat lansarea unui
World of Warships: Legends s-a lansat pe mobil: disponibil gratuit pe iOS și AndroidRadu IorgaWorld of Warships este un joc foarte popular și apreciat în rândul jucătorilor de World of Tanks, ca versiunea sa navală. O versiune pentru mobil tocmai a debutat, iar MMO-ul naval se numește World of Warships: Legends. Se găsește gratuit pe iOS
Asphalt Legends Unite se lansează pe 17 iulie cu grafică îmbunătățită și mod multiplayer, pe iOS, Android, PC și console Claudiu SimaPrintre cele mai vechi serii de jocuri de pe mobil avem și Asphalt, titlu ce datează din 15 noiembrie 2004 atunci când se lansa Asphalt Urban GT pe Symbian și PSP. Abia cu Asphalt 5 seria a debutat și pe Android, respectiv iOS
Am asamblat un PC de la ZERO pentru prima dată! Iată noul desktop Mobilissimo, cu RTX 5080, componente ASUS TUF și CPU Ryzen
[TUTORIAL] One UI 7 (Beta) poate fi instalat manual pe Galaxy S24, S24+, S24 Ultra; Iată cum!
Înlocuitor de Photoshop cu AI, gratuit? Iată cum îți editezi rapid fotografiile folosind Adobe Firefly online
Cum îți poți alimenta cardul Revolut din (aproape) orice supermarket folosind Selfpay Now; Iată un tutorial
Cum poți reveni la bara de descărcări situată în partea de jos în Google Chrome? Iată soluția
Iată cum îti localizezi smartphone-ul Android folosind serviciul Find My Device de la Google
Cum adaugi extra abonați pe contul de Netflix, pentru ca persoanele care nu locuiesc cu tine să se bucure de filme și seriale fără limite
Cum rulezi jocurile Android preferate pe PC-ul / laptopul tău cu Windows? Google Play Games e disponibil în România
Jocurile copilăriei ajung pe telefonul tău Android; Iată cum poți juca Mario, God of War, Zelda și alte titluri „retro”, oriunde te-ai afla
Iată cum poți folosi extensii Google Chrome pe smartphone-ul tău cu Android
Midjourney este un AI care te ajută să generezi imagini prin intermediul Discord; Iată cum îl poți folosi gratuit
Am activat serviciile VoLTE și VoWiFi manual pe Google Pixel 7 Pro; O poți face și tu pe telefonul tău Pixel 6, 6 Pro, 6a sau 7, iată cum! (fără root)
[TUTORIAL] Cum îți poți controla televizorul cu Android TV folosind un PC sau un laptop cu Windows
Vrei să ai cele mai noi funcții Instagram pe telefonul tău? Iată cum te poți bucura de teme, reacții, reply și Vanish Mode în chat
Windows 11 este acum disponibil oficial! Iată cum poți face upgrade pe PC-ul sau laptopul tău chiar azi
Ești nemulțumit de furnizorul tău de comunicații sau servicii poștale? Iată cum îl poți reclama la ANCOM (tutorial)
Mic truc pentru a rula Whatsapp pe telefonul tău vechi (dacă WhatsApp nu mai funcționează pe 1 martie)
Iată cum puteți cumpăra produse de pe Amazon simplu și rapid, cu livrare direct la ușă în România
Cum instalezi Fortnite pe Android acum şi ce telefoane sunt compatibile
Cum se instalează Android 7.1.1 pe Samsung Galaxy J5 (2016), tutorial pas cu pas pentru cei care nu au răbdare să aștepte actualizarea OTA