Netflix România oferă acum şi abonamente de 3.99 euro pentru vizionare pe mobil

4.343 ori
<b>Netflix România oferă acum şi abonamente de 3.99 euro pentru vizionare pe mobil</b>Auzisem de ceva vreme ca Netflix testează un abonament special şi mai ieftin care să aducă serialele şi filmele sale pe mobile. Ei bine ne-a fost semnalata o nouă opţiune de abonament şi în România mai nou. Astfel, cine vrea să îşi facă abonament la Netfl

UPDATE:

Pozitie oficiala Netflix România: 

„Întotdeauna suntem în căutare de metode prin care să oferim o experiență Netflix mai plăcută și mai accesibilă. Vom testa opțiuni diferite în anumite țări unde membrii vor putea, de exemplu, să urmărească Netflix pe mobil pentru un preț mai mic și să se aboneze pentru perioade mai scurte. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste planuri în afara testelor.” – reprezentant Netflix.

Articol initial:

Auzisem de ceva vreme ca Netflix testează un abonament special şi mai ieftin care să aducă serialele şi filmele sale pe mobile. Ei bine ne-a fost semnalatăo nouă opţiune de abonament şi în România mai nou. Astfel, cine vrea să îşi facă abonament la Netflix în România are şi opţiunea de 3.99 euro pe lună.

Atenţie totuşi, pentru că nu oferă rezoluţie HD, nici Ultra HD şi e gândită pentru telefon şi tabletă. Puteţi viziona oricâte filme şi seriale doriţi, dar doar pe un ecran odată. Prima lună e gratuită, iar dacă nu place această opţiune, aveţi şi abonamentele de 7.99, 9.99 şi 11.99 euro. Luna trecută a avut loc un test cu noi variante de preţuri şi abonamente şi se vehicula o scumpire.

Netflix România oferă acum şi abonamente de 3.99 euro pentru vizionare pe mobil

În ultimii 2 ani a crescut semnificativ consumul de conţinuturi media de pe mobil, iar multe din producţiile Netflix au fost văzut pe smartphone. Stand up specialul lui Joe Rogan spre exemplu a fost văzut în proporţie de 66% de pe mobil. E logică această alegere de a oferi şi un abonament mai ieftin şi accesibil pentru toată lumea pe mobil.

E una dintre metodele prin care Netflix încearcă să concureze şi cu proaspăt sosiţii Disney+ şi Apple TV+. Parcă totuşi sună mai tentant un abonament de 11.99 euro împărţit între 4 prieteni (ar fi 3 euro de căciulă şi ar avea inclusiv 4K).

Prețurile abonamentelor le găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×