Serviciul de streaming video Apple se lansează în aprilie și va include conținut original gratuit pentru utilizatorii de iDevice-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple 957 ori
<b>Serviciul de streaming video Apple se lansează în aprilie și va include conținut original gratuit pentru utilizatorii de iDevice-uri</b>Se vorbește mult în ultima vreme și despre planul Apple cu privire la introducerea unui serviciu de streaming video, un rival Netflix veritabil care ar include și conținut original producție proprie. Aflam anterior că gigantul din

S-a discutat mult în ultima vreme și despre planul Apple cu privire la introducerea unui serviciu de streaming video, un rival Netflix veritabil care ar include și conținut original producție proprie. Aflam anterior că gigantul din Cupertino este aproape de lansarea unei asemenea platforme, iar de curând descopeream că o mare bancă de investiții îi recomandă lui Tim Cook să achiziționeze Netflix pentru a intra rapid pe această piață.

Deși ideea nu suna deloc rău, în realitate se pare că Apple sunt într-un stadiu avansat de dezvoltare pentru platforma proprie de video-streaming, fiind vehiculată acum o lansare la final de aprilie sau începutul lunii mai. CNBC dezvăluie că acest serviciu de streaming video va include conținut original gratuit pentru utilizatorii de terminale Apple și o platformă de abonare la servicii digitale deja existente.

Ce înseamnă asta este că pe lângă conținutul video pus la dispoziție gratuit de către Apple, utilizatorul unui iPhone să spunem, se va putea abona și la alte servicii de streaming pentru a urmări materialele video preferate. Pentru moment în cadrul acestei platforme de abonare la alte servicii sunt include doar câteva nume precum Starz, Showtime și Viacom.

Aflăm și că Apple nu a reușit să ajungă la un acord cu Netflix și HBO pentru includerea acestor soluții în platforma de abonare, astfel că cel puțin la debut ele nu vor fi disponibile. Pentru a simplifica lucrurile, utilizatorii serviciului de streaming Apple vor avea la dispoziție o singură aplicație pentru vizionarea materialelor video, atât pe cele gratuite cât și pe cele achiziționate printr-un abonament lunar. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×