[Update-ul este acum disponibil] Allview lansează o variantă nouă de AVI, cu o formulă de trezire pentru asistent ("What's Up, AVI")

1.430 ori
<b>[Update-ul este acum disponibil] Allview lansează o variantă nouă de AVI, cu o formulă de trezire pentru asistent ("What's Up, AVI")</b>Din partea celor de la Allview vine astăzi o nouă variantă a asistentului vocal AVI care de acum înainte poate fi activat și printr-o formulă specială și anume "What's up Avi". Pe lista de noutăți mai regăsim și capabilitatea asistentului de a reda

UPDATE 3-08-2018: La doar câteva zile distanță de la comunicatul de presă Allview prin care aflam că AVI se pregătește de un nou update iată că acum actualizarea este distribuită oficial către telefoanele compatibile. Ca noutăți avem funcția de trezire a asistentului vocal prin formula de adresare "Whats'up, AVI?". Aplicația actualizată poate fi găsită aici și aflați că funcția de wake-up este în stadiul beta.

Allview AVI

ARTICOL INIȚIAL 31-07-2018:

Allview anunţă astăzi o nouă versiune beta a asistentului vocal în limba română AVI, care aduce şi o formulă de trezire a acestuia. E vorba despre acea comandă vocală care activează asistentul şi cuprinde şi formula de trezire a acestuia.

Gândiţi-vă la un soi de alternativa la "Hey Siri" de pe iOS sau "OK Google" de pe Android. În cazul lui AVI este "What's Up, AVI" acea comandă de trezire. Ideea este de a nu fi nevoie să interacţionaţi manual cu telefonul pentru a activa soluţia Allview. În ultimele luni, AVI a devenit tot mai deştept, primind câteva actualizări utile. A primit şi o interfaţă nouă, capacitatea de a afişa sărbători religioase, integrare cu programul TV, liste de cumpărături, o viteză de reacţie mai bună şi Text to Speech. Ah da, și spune și bancuri. 

Acum AVI va răspunde formulei de adresare doar când aplicaţia dedicată este deschisă. Aceasta este o versiune beta a modului "Wake Up" cel nou, iar precizia de răspuns este de 70-80% în urma interogărilor, declară Lucian Peticilă, fondator Allview. Fiecare versiune nouă a asistentului va aduce şi îmbunătăţiri şi optimizări. Spre exemplu în afară de noua comandă vocală această actualizare aduce şi posibilitatea de a reda vocal cele mai importante ştiri ale zilei.

Acestea pot fi căutate prin comandă vocală în funcţie de categorie, de cuvânt cheie sau subiect. Fiecare update aduce şi o îmbunătăţire a sintetizării vocale şi a interpretării vocii umane, recunoscând cuvintele din limba română. AVI debuta anul, trecut ca un asistent vocal şi companion pentru activităţile voastre pe telefoanele Allview. Permitea apelarea de contacte, redarea de muzică, transmiterea de mesaje prin Whatsapp, modificarea de setări şi setarea de remindere.

Ulterior a primit integrate cu calendarul, liste de cumpărături, informaţii de cultura generală şi altele de gen. Acum poate fi folosit pe 25 de terminale Allview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×