Allview prezintă noi funcţii pentru varianta 2.0 de AVI: avertizare pentru pericole, remindere Calendar

853 ori
<b>Allview prezintă noi funcţii pentru varianta 2.0 de AVI: avertizare pentru pericole, remindere Calendar</b>Allview pregăteşte o actualizare importantă pentru asistentul său virtual, AVI, care e pe cale să devină mai deştept. Luna trecută am avut teasere legate de utilizarea sa la volan şi am aflat şi că există un AVI 2.0 în dezvoltare

Allview pregăteşte o actualizare importantă pentru asistentul său virtual, AVI, care e pe cale să devină mai deştept. Luna trecută am avut teasere legate de utilizarea sa la volan şi am aflat şi că există un AVI 2.0 în dezvoltare. Acum avem două noi teasere care fac aluzie la alte funcţii ale asistentului.

Ştiam că AVI 2va citi mesajele primite pe telefon cu voce tare, iar acum aflăm că acest companion te poate avertiza vocal că ai examen sau o întâlnire programată în calendar. E util pentru a nu uita că ai un zbor de prins, să ajungi la dentist şi alte situaţii de gen. Puteţi seta o sumedenie de remindere vocale de gen. Mai interesant mi se pare teaserul proaspăt postat, care are de-a face cu avertizările meteo.

În acest teaser auzim cum AVI emite o avertizare vocală cu privire la furtună, averse şi descărcări electrice. În general primeam asemenea avertizări ca notificări şi dacă lăsam telefonul deoparte prea mult când eram într-o şedinţă nu le-am fi văzut. Aşa, cu avertizările meteo redate vocal ştim să ne pregătim de urgie. AVI 2 poate reda vocal codurile galbene, roşii, portocalii şi altele pentru diferite pericole, ferindu-vă de necazuri.

Teaserele continuă şi ştiam că avem şi suport pentru dictarea mesajelor şi expedierea lor pe WhatsApp, dar şi redarea mesajelor din acea aplicaţie. Din acest an AVI a primit un NLP (Natural Language Programming), adică un sistem avansat de înţelegere a comenzilor. Aş paria că vedem noua versiune până la următorul flagship Allview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×