Allview X4 Soul Vision devine oficial: telefon cu proiector laser de înaltă definiţie şi suport pentru asistentul AVI

2.128 ori
<b>Allview X4 Soul Vision devine oficial: telefon cu proiector laser de înaltă definiţie şi suport pentru asistentul AVI</b>După două teasere interesante a devenit oficial astăzi telefonul Allview X4 Soul Vision, primul smartphone al companiei braşovene care integrează un proiector. E vorba despre un telefon cu proiecţie laser portabilă aici, pe care îl detaliem mai jos.

După două teasere interesante a devenit oficial astăzi telefonul Allview X4 Soul Vision, primul smartphone al companiei braşovene care integrează un proiector. E vorba despre un telefon cu proiecţie laser portabilă aici, pe care îl detaliem mai jos.

Allview X4 Soul Vision este recomandat pentru întâlniri business, dar şi pentru proiecţie video în orice context. În ciuda dotărilor inovatoare, terminalul măsoară doar 10 mm în talie. Vine cu un proiector laser MEMS şi are un corp metalic. A fost integrat şi un suport special, care asigură o focalizare bună indiferent de distanţă sau suprafaţă. Allview X4 Soul Vision poate aplica o corecţie inteligenta şi automată imaginii, astfel încât să obţină o proiecţie ideală, dreptunghiulară.

Acesta este al treilea model de telefon compatibil cu asistentul vocal interactiv în limba romana AVI. Revenind puţin la proiecţie, aceasta implică aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă şi oferă o rată de contrast de 5000:1, faţă de 400:1 pe un terminal cu tehnologie DLP. Este afișată o imagine cu diagonală între 20 şi 200 de inch şi fiecare detaliu este scos în evidenţă prin suportul unei game largi de culori (150% NTSC).

Vom avea şi un negru mai pronunţat decât la proiectoarele clasice. Noul telefon Allview aduce o interfaţă dedicată proiectorului, iar telefonul se poate transforma în touchpad la nevoie pentru a naviga între slide-urile unei prezentări. X4 Soul Vision include printre dotări un ecran Full HD de 5.5 inch, baterie de 4.000 mAh (asigură 3.5 ore de redare a proiecţiei) şi un procesor octa-core.

Lista se încheie cu 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră de 13 MP, plus una frontală de 8 MP. Allview X4 Soul Vision se poate comanda de azi, la preţul de 2.299 lei. Clienţii care se înscriu pe această pagină până pe 17 octombrie vor primi un voucher de 300 de lei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×