Ce înseamnă interdicţia Huawei pentru evenimentul de lansare Honor 20 de mâine

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Honor 1.430 ori
<b>Ce înseamnă interdicţia Huawei pentru evenimentul de lansare Honor 20 de mâine</b>Întregul Internet a fost zguduit de ştirile legate de Huawei şi pierderea accesului la serviciile Google din Android. Un Android fără Google Apps, Play Store şi Google Services nu e Android, iar Huawei are un plan de rezervă

Întregul Internet a fost zguduit de ştirile legate de Huawei şi pierderea accesului la serviciile Google din Android. Un Android fără Google Apps, Play Store şi Google Services nu e Android, iar Huawei are un plan de rezervă totuşi, dar vor trebui mutate multe piese în angrenajul său pentru a ieşi din această situaţie. Evident ne întrebăm şi cum rămâne cu lansările viitoare de produse, una având loc chiar mâine, cea a lui Honor 20.

Totul a început atunci când guvernul american a pus Huawei pe "lista neagră de entităţi", la cererea lui Doanld Trump. Google şi alte companii americane au fost nevoie să suspende înţelegerile cu Huawei. Chinezii au răspuns, afirmând că Android a fost mereu open source şi că a contribuit la creşterea sa. Trebuie spus şi că produsele Huawei, inclusiv cele Honor nu sunt afectate pe piaţa din China, unde oricum serviciile Google nu sunt pe telefoanele companiei (conform legilor locale)

Totuşi mâine spre seară, Honor organizează evenimentul de lansare al lui Honor 20 şi Honor 20 Pro. Nu o face în China, ci la Londra, un pol al Vestului dușmănos cu chinezii. Honor afirmă că dezvoltarea unei versiuni globale de Honor 20 a mers fără probleme şi fără restricţii, deoarece acesta a fost realizat înainte de restricțiile anunțate de Guverul SUA și implicit Google, deci dispune deja de licențele necesare.

Honor 20 şi Honor 20 Pro  ar trebui să vină cu Android Pie şi Magic UI aplicate peste. Terminalele vor avea o versiune fashion Moschino și una X-Men Dark Phoenix. Au procesoare Kirin 980 şi 4 camere în spate: principală de 48 MP, ultra wide de 16 MP, telephoto de 8 MP şi una macro de 2 MP.

Dacă Honor 20 e în grafic pentru o lansare normală, nu putem să nu ne întrebam cum va fi afectat Huawei Mate 30 la toamnă şi dacă va veni cu Android sau cu Hongmeng OS... Între timp vă vom aduce mâine informaţii direct din Londra de la lansarea lui Honor 20.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×