După camere circulare și pătrate vine trendul camerei romb! Vivo V17 tocmai ce a fost certificat cu un asemenea modul foto

545 ori
<b>După camere circulare și pătrate vine trendul camerei romb! Vivo V17 tocmai ce a fost certificat cu un asemenea modul foto</b>Printre trendurile nu tocmai apreciat de către utilizatorii smartphone în ziua de azi se numără și alegerile făcute de către producători în ceea ce privește modulul de camere foto incluse pe telefoane

Printre trendurile nu tocmai apreciat de către utilizatorii smartphone în ziua de azi se numără și alegerile făcute de către producători în ceea ce privește modulul de camere foto incluse pe telefoane. În ultima vreme am asistat la apariția mai multor dispozitive cu setup foto în formă de pătrat, câteva exemple mainstream fiind iPhone 11 și Pixel 4. Am avut și camere circulare (OnePlus 7T), iar acum ne pregătim de un nou trend.

Vivo V17

Ei bine da, acum avem parte și de camere foto găzduite într-un setup în formă de romb precum vedeți în imaginile de față. Vivo V17 este telefonul care inaugurează acest trend și care tocmai ce a fost certificat de către TENAA. Și-a făcut apariția și într-o serie de fotografii reale pe care le puteți vedea în articol. 

Vivo V17

Acest setup foto găzduiește 4 senzori foto și vedem că bliț-ul este aflat chiar sub. Cât despre componența modului, lucrurile stau în felul următor: cameră principală 48 mpx + cameră telephoto sau ultra-wide de 8 mpx + cameră macro 2 mpx + cameră bokeh 2 megapixeli. Un senzor selfie de 32 mpx se află de asemenea integrat pe acest telefon, într-un decupaj picătură în ecran. 

Pe lista sa de dotări se află un ecran AMOLED de 6.38 inch cu rezoluție FHD+, un procesor octa-core de 2.0 GHz și o baterie generoasă de 4390 mAh. Sosește în configurații cu 6 GB RAM + 128 GB stocare flash sau 8 GB RAM + 256 GB stocare și nu are slot microSD.

Așteptăm lansarea pentru a afla și suma la care vine device-ul, cu mențiunea că pune accentul pe partea de cameră și muzică, după cum indică și inscripția din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×