Flip.ro atrage investiții în valoare de 1.5 milioane de euro de la eMAG Ventures; Echipa se va dubla anul viitor

1.036 ori
<b>Flip.ro atrage investiții în valoare de 1.5 milioane de euro de la eMAG Ventures; Echipa se va dubla anul viitor</b>După cum bine știți, site-ul flip.ro reprezintă modalitatea prin care îți poți vinde telefonul sau cumpăra telefoane recondiționate la prețuri atractive - o platformă lansată în decembrie 2019. Acum, acest start-up românesc

După cum bine știți, site-ul flip.ro reprezintă modalitatea prin care îți poți vinde telefonul sau cumpăra telefoane recondiționate la prețuri atractive - o platformă lansată în decembrie 2019. Acum, acest start-up românesc promițător, atrage prima investiție de accelerare a eMAG Ventures, de 1.5 milioane de euro și are ca țintă poziția de lider în Europa Centrală și de Est pe piața produselor recondiționate.  

Această platformă cumpără, verifică și vinde telefoane recondiționate, fiind lansată de către trei antreprenori tineri pe nume George Moroianu (24 ani), Alin Luca (27 ani) și Alex Burghelia (23 ani). Odată cu această investiție eMAG Ventures, cei trei vor păstra 57,74% din acțiuni și vor dezvolta accelerat platforma în perioada următoare.

Ca cifre, Flip.ro a avut o evoluție rapidă, ajungând la 50.000 de clienți în mai puțin de 2 ani și atingând o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro la finalul anului trecut. Echipa a crescută la 50 de angajați, iar pentru anul curent se estimează o cifră de afaceri de 14 milioane de euro și creșterea echipei cu peste 100 de angajați până la jumătatea anului 2022. 

Iată ce spun fondatorii Flip.ro:

„Cu investițiile inițiale am reușit să creștem mai repede decât ne propusesem la nivel local, iar pentru a putea scala și duce business-ul la nivel internațional avem nevoie de tehnologie și know-how operațional crescut. Avem un produs de calitate, resursele necesare, o echipă talentată, suportul eMAG și o viziune comună care ne dau încredere că vom reuși să devenim principalul marketplace de produse recondiționate din regiune. Investiția atrasă se va duce în trei direcții: dezvoltarea echipei, a produsului și internaționalizarea Flip.”

Flip rezolvă problema de siguranță și garanție cu care se confruntau atât vânzătorii, cât și cumpărătorii de produse utilizate comercializate prin site-urile de anunțuri. Grație procesului de verificare și recondiționare, vânzătorii își primesc garantat banii, iar cumpărătorii primesc un telefon aproape ca nou, cu garanție și drept de retur. 

Pe lângă finanțare, Flip.ro va beneficia de expertiza eMAG de accelerare a afacerilor prin tehnologie, know-how operațional și scalare rapidă a business-ului la nivel internațional. Vă amintesc faptul că eMAG Ventures este un program de investiții pentru companii de tehnologie care aduc inovații în produse și servicii adresate direct sau indirect clienților finali. 

Idei de cadouri ❤️ cu reducere de la eMAG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×