Google Pixel 3 are deja o problemă serioasă la nivel de captură foto; Iată ce au descoperit utilizatorii

2.934 ori
<b>Google Pixel 3 are deja o problemă serioasă la nivel de captură foto; Iată ce au descoperit utilizatorii</b>Weekend-ul ne aduce o veste nu tocmai bună, aceea că terminalele Pixel 3 și Pixel 3 XL au o problemă destul de serioasă ce ține de captura foto. Descoperită de către utilizatorii de pe Reddit, problema constă în faptul că uneori fotografiile

Aflăm astăzi detalii despre o problemă proaspăt descoperită de către utilizatorii de terminale Pixel 3 și Pixel 3 XL, bug ce are de-a face cu aplicația de cameră foto. Astfel, în ciuda unor fotografii de excepție, există un detaliu pe care îi nemulțumește pe posesori - aceea că uneori telefoanele nu salvează imaginile realizate - bug care aparent datează încă din perioada modelelor Nexus. 

De pe Reddit descoperim că această problemă apare atunci când aplicația de cameră foto este lăsată deschisă în background, sau atunci când telefonul este blocat rapid după realizarea unei fotografii. Deși imaginea poate fi una de excepție, acest bug face ca fotografia să se șteargă automat din memorie, fără posibilitatea de recuperare.

Unele voci afirmă că problema ar putea fi cauzată de către funcția de economisire energie Android Doze, unii utilizatori dezactivând-o și confirmând apoi că bugul dispare. Așteptăm acum ca Google să vină cu un fix software rapid și mai aflăm că și utilizatori de terminale non-Google precum Note 8 și S8 ar fi experimentat o asemenea problemă. Vouă vi s-a întâmplat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×