Honor 8X a primit actualizarea la Android 10 şi EMUI 10; Iată ce aduce nou!

2.554 ori
<b>Honor 8X a primit actualizarea la Android 10 şi EMUI 10; Iată ce aduce nou!</b>Honor 8X se alătura telefoanelor care au primit Android 10 şi EMUI 10, precum Huawei P30 Lite, care a avut parte de acelaşi tratament în această săptămână. Avem de-a face aici cu un telefon cu camera duala şi care a făcut o treabă bună la debut, iar la..

Honor 8X se alătura telefoanelor care au primit Android 10 şi EMUI 10, precum Huawei P30 Lite, care a avut parte de acelaşi tratament în această săptămână. Avem de-a face aici cu un telefon cu camera duala şi care a făcut o treabă bună la debut, iar la recenzia noastră l-am comparat favorabil cu Huawei Mate 20 Lite.

La un moment dat spre final de an 2019 v-am prezentat o listă cu 33 de telefoane Huawei confirmate drept compatibile cu actualizarea la Android 10 şi EMUI 10. Au primit deja update modele ca Huawei P30, P30 Pro şi Mate 20 Pro, iar luna viitoare vine noul soft şi pe telefoanele din seria Nova 5. Mi se pare important de precizat că Honor 8X a debutat în septembrie 2018, cu Android 8.1 la bord si a trecut şi prin actualizarea la Android 9.0 şi EMUI 9.0.

Honor 8X se alătura telefoanelor care au primit Android 10 şi EMUI 10

Varianta de soft pe care o primeşte acum este V10.0.0.170 şi ocupa 3.53 GB. Include o nouă interfaţă, mai aerisita şi bine spaţiată, o zonă de Setări mai puţin alambicată şi o nouă interfaţă pentru cameră, cu zoom mai facil. Nuanţa "Morandi", un gri blând face toată experienţa vizuală mai blândă pentru ochii privitorului. Avem şi animaţii mai dinamice, un nou GPU Turbo, tranziţii mai fluide şi un nou sistem de fişiere EROFS în spate, care creşte fluiditatea sistemului cu 20 sau 30%.

Aceasta este varianta stabilă de actualizare şi ar trebui să aducă şi un Dark Mode şi gesturi de navigare specifice lui Android 10. Ca să verificaţi dacă v-a sosit actualizarea intraţi în Setări, apoi apăsaţi pe System, Software update, Check For Updates şi Download and Install. Aici aveţi preţuri pentru Honor 8X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×