Huawei Mate Xs este deja listat de o autoritate chineză; Vine cu procesor Kirin 990 5G şi balama mai bună

2.026 ori
<b>Huawei Mate Xs este deja listat de o autoritate chineză; Vine cu procesor Kirin 990 5G şi balama mai bună</b>Cu câteva zile în urmă am aflat că următorul telefon pliabil de la Huawei, Mate Xs are anunţul programat pentru luna februarie. Am descoperit şi că ar urma să fie mai ieftin şi mai compact decât Mate X, iar acum descoperim şi că a fost deja listat de o..

Cu câteva zile în urmă am aflat că următorul telefon pliabil de la Huawei, Mate Xs are anunţul programat pentru luna februarie. Am descoperit şi că ar urma să fie mai ieftin şi mai compact decât Mate X, iar acum descoperim şi că a fost deja listat de o autoritate chineză.

Mai mult un upgrade incremental pentru Mate X decât un sequel, noul venit a fost listat pe site-ul Ministerului Industriei şi Tehnologiei din China. Apare cu numele de cod "TAH-AN00m" şi a primit toate certificările necesare pentru a funcţiona în reţelele din acea ţară. Va suporta conectivitate 5G Standalone şi Non Standalone şi va veni cu procesor Kirin 990 5G şi o balama mai bună, după cum a menţionat chiar directorul Huawei, Yu Chengdong într-o conferinţă de presă

Huawei Mate Xs este deja listat de o autoritate chineză; Vine cu procesor Kirin 990 5G şi balama mai bună

Ar trebui să avem un ecran superior (dar mai mic) la bord, 8 sau 12 GB RAM şi probabil acelaşi setup de camere ca la predecesor. Sunt şanse ca Huawei să prezinte acest produs la MWC 2020, într-o conferinţă ce ar putea avea loc pe 24 februarie. Ne intrigă faptul că Mate Xs ar urma să coste mai puţin decât Mate X, dar cred că tot nu scade sub 2000 de euro. Probabil vedem 4 senzori foto în spate, cu optică Leica şi acelaşi format care implică închiderea în jurul unui "cotor". care lasă ecranele pe afară, ceva mai expuse la zgârieturi decât Galaxy Fold.

Pentru Mate X2 mai avem de aşteptat şi cel devreme la IFA 2020 poate vedem semne...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×