MWC 2015: Allview X2 Soul Pro hands-on - o privire rapidă asupra noului flagship Allview, cu design pe bază de metal și sticlă (Video)

2.878 ori
<b>MWC 2015: Allview X2 Soul Pro hands-on - o privire rapidă asupra noului flagship Allview, cu design pe bază de metal și sticlă (Video)</b>Şi brandul braşovean Allview a fost prezent la Mobile World Congress 2015, unde a lansat noul său telefon flagship, Allview X2 Soul Pro. Pe acesta &icirc;l puteţi vedea &icirc;n acţiune mai jos, direct de la standul companiei &icirc;ntr-o...

Şi brandul braşovean Allview a fost prezent la Mobile World Congress 2015, unde a lansat noul său telefon flagship, Allview X2 Soul Pro. Pe acesta îl puteţi vedea în acţiune mai jos, direct de la standul companiei într-o experienţă hands on.

Avem de-a face cu un model foarte subţire, cu grosime de 5.5 mm şi panou din sticlă în faţă şi spate, cu protecţie Gorilla Glass 3. Terminalul rulează Android 5.0 Lollipop, cu o interfaţă personalizată colorată. Rama acestui model este metalică, iar șasiul intern este fabricat din magneziu şi aluminiu pentru extra rezistenţă. În spatele handsetului se află o cameră de 13 MP, care va ajuta să schimbaţi culorile de fundal, prin preluarea de culori din mediul din jur.

Allview x2 Soul Pro, partea spate

Terminalul va sosi pe alb şi negru la un preţ de aproximativ 1.700 de lei. Observăm şi că marginile ecranului Full HD de 5.2 inch sunt extrem de subţiri, iar handsetul vine şi cu sonorizare DTS şi o baterie de 2700 mAh. La bord avem şi 2 GB RAM şi un procesor octa core de 1.7 GHz.

MWC 2015: Allview x2 Soul Pro hands-on - o privire rapidă asupra noului flagship Allview, cu design pe bază de sticlă (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×