Oppo dezvăluie lista telefoanelor ce vor primi actualizarea la ColorOS 6.0

482 ori
<b>Oppo dezvăluie lista telefoanelor ce vor primi actualizarea la ColorOS 6.0</b>La fel cum Samsung are One UI sau Xiaomi pe MIUI, așa și cei de la Oppo au un custom ROM aplicat peste Android, soluția chinezilor fiind numită ColorOS și ajungând pe finalul anului trecut la versiunea 6.0. De atunci se desfășoară

La fel cum Samsung are One UI sau Xiaomi pe MIUI, așa și cei de la Oppo au un custom ROM aplicat peste Android, soluția chinezilor fiind numită ColorOS și ajungând pe finalul anului trecut la versiunea 6.0. De atunci se desfășoară un program de testare beta al release-ului, iar astăzi descoperim într-un final care vor fi terminalele mobile care vor primi versiunea stabilă în perioada următoare sub formă de update software.

Lista vă este prezentată mai jos și aflați că primul terminal din portofoliu ce va beneficia de această versiune stabilă va fi Oppo Reno, telefon ce are un debut programat pentru data de 10 aprilie. Ca noutăți aduse de către Oppo ColorOS 6 avem schimbări la nivel de interfață, funcționalitate, optimizări pentru economisire energie și multe altele.

Listă telefoane ce primesc ColorOS 6:

  • Aprilie: R15, R15 Dream Edition
  • August: Find X, R17, R17 Pro
  • Septembrie: R11s, R11s Plus, R11, R11 Plus, A7x, A3

Actualizarea la ColorOS 6 se va face treptat după cum vă este prezentat și mai sus, pe listă fiind prezent și arătosul Oppo Find X care se va bucura de noul release până la finalul lunii august. Modelele mid-range precum R11s sau A7x vor primi actualizarea abia din septembrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×