Orificiul în ecran pentru camera selfie cucereşte tot mai mulţi producători de panouri display

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.415 ori
<b>Orificiul în ecran pentru camera selfie cucereşte tot mai mulţi producători de panouri display</b>Trendul orificiilor în ecran pentru camere selfie se extinde şi după ce l-am văzut in actiune pe Galaxy A8s, Nova 4 şi Honor View 20, va da lovitura săptămâna viitoare pe Galaxy S10. Acum aflăm că tot mai mulţi producători de ecrane

Trendul orificiilor în ecran pentru camere selfie se extinde şi după ce l-am văzut in actiune pe Galaxy A8s, Nova 4 şi Honor View 20, va da lovitura săptămâna viitoare pe Galaxy S10. Acum aflăm că tot mai mulţi producători de ecrane adoptă această abordare.

Informaţiile vin de la surse din industrie care au remarcat investiţii tot mai mari în acest segment de panouri. Samsung a avut premiera, prin Galaxy A8s încă de pe 11 decembrie 2018. Ecranul acelui device foloseşte tehnologia "through hole" pentru a realiza un orificiu în colţul din stânga sus al ecranului, pentru a putea integra camera selfie.

Panourile de acest tip sunt furnizate de către BOE Technology, care a primit tot mai mult credit în ultima vreme. La o săptămână după Galaxy A8s venea Huawei Nova 4, care adoptă abordarea "bland hole", cu panourile furnizate de Tianma Microelectronics, Century Technology şi BOE. Între timp rivali precum China Star Optoelectronics Tehnology, AU Optronics şi LG Display au lucrat la propriile versiuni ale acestor ecrane.

AUO va începe să îşi livreze panourile în primul trimestru al acestui an. Sunt şi progrese în acest segment şi rata de eficiență a producţiei a crescut cu 60-70% în ultimele săptămâni. Vânzările globale de telefoane cu acest design ar trebui să ajungă la 110 milioane de unităţi în 2019, cu o cotă de piaţă de 8%. În 2020 ajunge la 20%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×