Pilula de fun: reclama haioasa la serviciul Vizzavi

1.180 ori
<b>Pilula de fun: reclama haioasa la serviciul Vizzavi</b>Daca v-au placut desenele create de catre cei de la Disney-Pixar atunci veti adora urmatoarea reclama la un serviciu de telefonie mobila, cu numele de Vizzavi: Practic, clipul se axeaza pe faptul ca puteti comunica imediat cu amicii sau rudele,...

Daca v-au placut desenele create de catre cei de la Disney-Pixar atunci veti adora urmatoarea reclama la un serviciu de telefonie mobila, cu numele de Vizzavi:

Practic, clipul se axeaza pe faptul ca puteti comunica imediat cu amicii sau rudele, prezentandu-le aspecte amuzante surprinse oriunde si oricand. Si brandul Vodafone este prezent la finalul reclamei, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca acest serviciu este parte a ofertei operatorului. Vizzavi este disponibil prin Wap sau de pe PC si reprezinta o metoda excelenta de a trimite emailuri tuturor amicilor de indata ce descoperiti ceva ce merita impartasit.

Vizzavi duce cu gandul mai degraba la un serviciu de social networking, in vreme ce reclama aminteste ce un clip Pixar, ce prezenta cateva pasari de mici dimensiuni, care "barfeau" stand pe un cablu. Distractia lor a fost stricata de o pasare de mari dimensiuni, dar fara prea multe detalii iata si acest clip amuzant la aceasta adresa.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×