Planurile Google pentru acest an includ un Pixel Lite, o nouă cameră Nest și device-uri purtabile

Autor:  | Publicat în:  Google 391 ori
<b>Planurile Google pentru acest an includ un Pixel Lite, o nouă cameră Nest și device-uri purtabile</b>Ultimele luni ale anului trecut ne-au adus și primele vești despre existența unui terminal Pixel 3 Lite, dispozitiv pe care Google plănuiește să îl aducă pe piață în perioada următoare. Confirmarea lansării unui asemenea produs vine

Ultimele luni ale anului trecut ne-au adus și primele vești despre existența unui terminal Pixel 3 Lite, dispozitiv pe care Google plănuiește să îl aducă pe piață în perioada următoare. Confirmarea lansării unui asemenea produs vine astăzi prin intermediul unui raport emis de către publicația Nikkei.com care a obținut informații prețioase din partea unei surse de încredere.

Aflăm pe această cale faptul că Google plănuiește lansarea unei noi camere video de supraveghere sub brandul NEST în acest an, dar și o versiune update pentru cea mai populară boxă smart din portofoliu și anume Google Home. De asemenea, pe lista de lansări se numără și un smartwatch menit drept rival pentru Apple Watch, probabil acel Pixel Watch despre care am mai auzit.

Aparent ar fi vorba despre mai multe purtabile marca Google, semn că am putea primi pe lângă smartwatch-uri și câteva brățări smart interesante. Nu în ultimul rând raportul face referire și la planul de lansare al unui smartphone Pixel de buget, non-premium și la faptul că pe lângă acesta Google va aduce și un model high-end în 2019, acela fiind Pixel 4.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×