Primul smartphone 5G semnat OnePlus ar putea costa mai mult, poate chiar la nivelul brandurilor mari

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 869 ori
<b>Primul smartphone 5G semnat OnePlus ar putea costa mai mult, poate chiar la nivelul brandurilor mari</b>De la an am observat cum prețurile practicate de către OnePlus pentru dispozitivele mobile aduse pe piață au crescut încetul cu încetul, iar în 2019 ne putem aștepta la o majorare serioasă. Este vorba doar despre smartphone-ul ce va oferi 5G

Pe fondul apariţiei de noi randări pentru OnePlus 6T McLaren Edition, azi avem şi câteva detalii despre smartphone-ul 5G pregătit de către chinezi pentru debut anul viitor. Acesta ar putea fi OnePlus 7 5G, cu toate că la un moment dat am auzit despre posibilitatea ca firma chineză să meargă pe ideea unui smartphone dintr-o nouă gamă care să explice și majorarea de preț despre care aflăm astăzi. 

Anul 2019 va fi despre pliabile şi 5G şi dacă nu cred că vom vedea un OnePlus pliabil prea curând, unul 5G ar trebui să fie în cărţi. Procesorul Snapdragon 855 vine deja la pachet cu un modem 5G, deci şansele la un OnePlus 7 cu acest tip de conectivitate sunt destul de mari. Sursele afirmă că acolo unde OnePlus 6T costă în jur de 629 de euro, OnePlus 7 ar putea împinge stacheta şi la 900 de euro.

Posibil să avem şi o diferenţiere, între o variantă entry level cu cameră duală şi fără 5G şi una cu cameră triplă şi 5G după modelul celor 4 variante de Samsung Galaxy S10. Nu ştim încă şi cine va sparge gheaţa cu primul handset 5G, deşi OnePlus s-a bătut cu pumnul în piept că ar realiza premiera. Și Galaxy S10 Beyond X ar vrea acest lucru. Au fost voci ce afirmau chiar că varianta McLaren de OnePlus 6T ar putea face asta, dar nu avem garanţia acestui lucru.

Analiştii indică mai degrabă a doua jumătate a lui 2019 drept perioada când se vor lansa telefoane cu 5G, în vreme ce în prima parte a anului am putea avea doar modele 4.5G sau "5G Ready". Ţine foarte mult şi de disponibilitatea modemurilor 5G şi pregătirea reţelelor 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×