Primul telefon cu procesor Snapdragon 865 e deja aici şi este un model de lux cu 5G: 8848 Titanium M6

5.975 ori
<b>Primul telefon cu procesor Snapdragon 865 e deja aici şi este un model de lux cu 5G: 8848 Titanium M6</b>Înainte să fiţi şocaţi că a debutat deja primul telefon cu procesor Snapdragon 865, vă reamintesc că anul trecut la final de octombrie sosea şi Royole FlexPai, primul telefon pliabil, care avea procesor Snapdragon 855 cu mult înaintea debutului acestui..

Înainte să fiţi şocaţi că a debutat deja primul telefon cu procesor Snapdragon 865, vă reamintesc că anul trecut la final de octombrie sosea şi Royole FlexPai, primul telefon pliabil, care avea procesor Snapdragon 855 cu mult înaintea debutului acestui chipset. În cazul de azi e vorba despre un telefon de lux, care deja promite un CPU nelansat încă, iar handsetul se numeşte 8848 Titanium M6.

8848 Titanium M6 este un telefon de lux cu suport 5G şi procesor Snapdragon 865 la interior. 8848 este o companie din China, care a organizat un eveniment în Beijing în ultimele 24 de ore, pentru a îşi anunţa creaţia. Compania are deja 5 ani de la înfiinţare şi a prezentat telefonul M6, care surprinde prin dotări. Are 1 TB stocare, 12 GB RAM, un ecran AMOLED de 6.01 inch şi o cameră de 64 de megapixeli.

8848 Titanium M6

Restul dotărilor rămân în ceaţă, pentru că terminalul va sosi de abia în primul trimestru din 2020, atunci când va fi disponibil şi noul procesor. Qualcomm a făcut deja o tradiţie din anunţarea cipsetului în decembrie într-un eveniment organizat în Hawai. 8848 are şi o ofertă interesantă: cine cumpără telefonul actual Titanium M5 ia un fel de abonament şi va primi un M6 la anul la acelaşi preţ ca şi M5.

8848 Titanium M6

Fiind un telefon de lux este decorat cu metale preţioase, diamante şi are un soi de ceas luxos în spate, din ce văd. Vine si cu un serviciu de asistent personal tip recepţioner, la orice oră din zi. La celălalt capăt al liniei va fi mereu cineva gata să ia comanda (mâncare, livrări, rezervări, spălat haine) şi ştiu că şi Vertu are aşa ceva. Nu avem încă preţ, dar aş paria pe multe mii de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×