Samsung Galaxy S II a atins 10 milioane unități vândute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.862 ori
<b>Samsung Galaxy S II a atins 10 milioane unități vândute</b>Uite că Samsung are un hit de vânzări pe 2011 - Samsung Galaxy S II pe care l-ați văzut și într-o recenzie marca mobilissimo.ro - aici. Cifra de 10 milioane unități în doar 5 luni de zile este respectabilă și dacă se face o comparație cu...

Uite că Samsung are un hit de vânzări pe 2011 - Samsung Galaxy S II pe care l-ați văzut și într-o recenzie marca mobilissimo.ro - aici. Cifra de 10 milioane unități în doar 5 luni de zile este respectabilă și dacă se face o comparație cu iPhone 4 - și Apple lansează câte un smartphone pe an și nu o duzină ca HTC, Samsung, LG sau Motorola.

Culmea este că un alt telefon Samsung - primul lor touchscreen de buget, Samsung S5230 - a atins peste 10 milioane în 6 luni. L-am avut și eu. Era decent și dotat pentru vremea în care a fost lansat, un adevărat best buy. Acum îl găsiți pe la 300 - 330 lei fără semnarea unui contract.

Samsung Galaxy S II a fost recent lansat și în SUA, iar volumul de unități vândute va crește considerabil. Și în top 10 al smartphone-urilor pe site-ul nostru domină de la lansare. Are cel mai bun display, procesor, performanțe de top, senzor de 8 Megapixeli cu excelente abilități foto și video, subțire și ușor. Stă prost la autonomie.

Preț Samsung Galaxy S II:2.099 lei (eMAG)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×