Xiaomi amână lansarea globală a telefoanelor Mi 10 și Mi 10 Pro, ca urmare a deciziei GSMA de a anula târgul MWC

1.822 ori
<b>Xiaomi amână lansarea globală a telefoanelor Mi 10 și Mi 10 Pro, ca urmare a deciziei GSMA de a anula târgul MWC</b>Deși era programat ca pe data de 23 februarie să aibă loc un eveniment special de presă în Barcelona, pentru lansarea globală a modelelor Mi 10 și Mi 10 Pro - iată că astăzi firma chineză se vede nevoită

Deși era programat ca pe data de 23 februarie să aibă loc un eveniment special de presă în Barcelona, pentru lansarea globală a modelelor Mi 10 și Mi 10 Pro - iată că astăzi firma chineză se vede nevoită să amâne acest debut. Motivul amânării nu este greu de înțeles și are de-a face cu anularea târgului de tehnologie MWC 2020 din Barcelona acolo unde Xiaomi plănuia să afișeze noile telefoane.

Xiaomi Mi 10

Prin intermediul unei postări oficiale de pe Twitter, compania chineză ține să precizeze că este de acord cu decizia GSMA de a anula show-ul MWC 2020 și că pentru siguranța angajaților săi, a partenerilor și a prietenilor din media va anula la rândul său evenimentul de lansare programat inițial să aibă loc în Barcelona pe data de 23 februarie.

Se amână așadar debutul variantelor globale Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 Pro, telefoane pe care le vom vedea potrivit companiei chineze prezentate într-un eveniment ulterior ce va avea loc în Europa. Ca un reminder, aceste două device-uri despre care vorbim au fost anunțate ieri în China și sunt deja disponibile la vânzare.

Chiar astăzi a fost desfășurată o primă rundă de vânzări flash în care stocul cuprins între 42.000 - 50.000 unități a fost epuizat în câteva secunde. De această dată prețurile au fost mai mari decât de obicei, astfel că modelul de baxă XIaomi Mi 10 pornește de la 525 euro, iar varianta Pro de la 657 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×