Xiaomi Mi 10 Pro are existenţa confirmată, Mi 9 a fost deja delistat de pe site-ul oficial

2.694 ori
<b>Xiaomi Mi 10 Pro are existenţa confirmată, Mi 9 a fost deja delistat de pe site-ul oficial</b>Xiaomi a lansat o sumedenie de telefoane interesante în acest an, unele chiar premiante şi pioniere ale segmentului lor. Ne gândim numai la cele 5 camere de pe Mi Note 10 Pro spre exemplu, dintre care două telephoto. Acum este momentul să privim spre 2020

Xiaomi a lansat o sumedenie de telefoane interesante în acest an, unele chiar premiante şi pioniere ale segmentului lor. Ne gândim numai la cele 5 camere de pe Mi Note 10 Pro spre exemplu, dintre care două telephoto. Acum este momentul să privim spre 2020, când se va lansa seria Xiaomi Mi 10 şi au început deja scăpările, aparent.

Seria Xiaomi Mi 10 va sosi în continuarea celei Mi 9, aşa cum era de aşteptat. Conform unei postări de pe Weibo a cofondatorului Xiaomi, Lin Bin, Xiaomi Mi 9 Pro a fost foarte apreciat în acest an, iar Mi 10 Pro îi va calca pe urme. La o postare care lăuda Mi 9 Pro cineva a sugerat că "Mi 10 Pro va şoca lumea", iar oficialul Xiaomi a confirmat asta. Practic avem o confirmare de nume, care la drept vorbind nu prea surprinde pe nimeni.

Xiaomi Mi 10 Pro are existenţa confirmată, Mi 9 a fost deja delistat de pe site-ul oficial

Ar trebui menţionat şi că seria Xiaomi Mi 9 a fost scoasă de pe site-ul oficial în pregătirea pentru Mi 10. Recent un telefon cu numele de cod M2001J1E şi M2001J1c a fost certificat de autoritatea chineză 3C. Chiar dacă nu ştim mare lucru despre Xiaomi Mi 10 sau Mi 10 Pro, e uşor să facem predicţii legat de aceste telefoane. Am putea ghici că au procesor Snapdragon 865 la interior, dar şi 8 sau 12 GB RAM. Vor veni cu 128 sau 256 GB stocare (UFS 3.0 probabil) şi o cameră quad în spate, dacă nu chiar penta.

Foarte posibil să adopte noul senzor de 108 megapixeli de la Samsung şi să ruleze Android 10 cu MIUI 11 peste. Preţurile ar trebui să fie accesibile, sub 3000 de lei, iar în cazul lui Mi 10 poate chiar sub 2000 de lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×