ZTE va aduce un device pliabil la MWC 2019; S-ar putea înfășura la încheietura mâinii precum un smartwatch

Autor:  | Publicat în:  ZTE  Nubia 475 ori
<b>ZTE va aduce un device pliabil la MWC 2019; S-ar putea înfășura la încheietura mâinii precum un smartwatch</b>Această ediție a târgului de tehnologie MWC din Barcelona va fi caracterizată și de către lansarea primelor smartphone-uri pliabile, dispozitive pe care le vom vedea lansate ulterior comercial. Astăzi descoperim că pe lângă Samsung

Această ediție a târgului de tehnologie MWC din Barcelona va fi caracterizată și de către lansarea primelor smartphone-uri pliabile, dispozitive pe care le vom vedea lansate ulterior comercial. Astăzi descoperim că pe lângă Samsung și Huawei, va mai exista o companie care va prezenta un asemenea dispozitiv flexibil la fața locului și anume ZTE prin intermediul brandului său numit Nubia.

ZTE

Firma chineză a confirmat prezența unui asemenea dispozitiv la fața locului și știm deja la ce ne putem aștepta, asta pentru că în septembrie ZTE dezvăluia sub formă de concept un terminal flexibil în cadrul IFA 2018. Era vorba despre un smartphone îngust ce se putea înfășura la încheietura mâinii precum un smartwatch și care este clar diferit față de ce ne propun celelalte companii.

Nu știm dacă produsul ce vine la MWC va debuta comercial sau nu, dar sperăm să avem posibilitatea de a-l prezenta în cadrul unui clip hands-on, ceva ce nu a fost permis în toamnă la IFA. Dotările nu se cunosc de asemenea și tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm ceva teasere în perioada următoare. 

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×