Cum sa-ti faci o camera de supraveghere dintr-un telefon mobil!

3.339 ori
<b>Cum sa-ti faci o camera de supraveghere dintr-un telefon mobil!</b>Vrei sa stii ce face pisica sau bebelusul tau atunci cand esti la munca? Trimite un SMS unui nou telefon de supraveghere si acesta iti va trimite imagini si clipuri video cateva secunde mai tarziu. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati...

Vrei sa stii ce face pisica sau bebelusul tau atunci cand esti la munca? Trimite un SMS unui nou telefon de supraveghere si acesta iti va trimite imagini si clipuri video cateva secunde mai tarziu. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video ce prezinta felul in care functioneaza aceasta inventie:

Pentru a realiza aceasta inedita metoda de supraveghere veti avea nevoie de un telefon cu functii de camera, plus o cartela SIM. Inventatorul recomanda un Sony Ericsson T630. De asemenea, veti folosi un microcontroller, in acest caz un Picaxe 18x, un LED, cativa rezistori, fire, pistol de topit, banda adeziva, cutter, fotorezistor si un solenoid...evident plus inca un telefon mobil.

Practic va trebui sa inlocuiti degetele dumneavoastra cu un solenoid si creierul cu un microcontroller. Astfel, telefonul va fi "invatat" ce taste sa apese pentru a va trimite imagini si clipuri video dupa inregistrarea lor. Va trebui sa programati microcontrollerul, iar in cazul in care doriti sa folositi tranzistori in loc de solenoid, renuntati, deoarece acestia sunt prea sensibili la schimbarile de voltaj. Urmariti ghidul complet (cu imagini) aici.

Clip:


Remote Activated Phone Camera - More bloopers are a click away

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×