Samsung D880 Duos, in sfarsit un dual sim de marca

33.885 ori
<b>Samsung D880 Duos, in sfarsit un dual sim de marca</b>Telefoanele mobile care pot folosi 2 SIM-uri nu reprezinta o noutate, dar de obicei acestea sunt produse de catre companii putin cunoscute, din Asia. Se pare ca Samsung vrea sa aduca moda dual SIM in centrul atentiei cu noul terminal DuoS D880. Samsung...

Telefoanele mobile care pot folosi 2 SIM-uri nu reprezinta o noutate, dar de obicei acestea sunt produse de catre companii putin cunoscute, din Asia. Se pare ca Samsung vrea sa aduca moda dual SIM in centrul atentiei cu noul terminal DuoS D880.

Samsung D880 DuoS este terminal de tip slider, care poate functiona cu 2 SIM-uri ale diferitilor operatori, sau poate suporta 2 numbere de telefon diferite de la acelasi operator. Ambele cartele pot functiona simultan, pentru a receptiona sau efectua apeluri, sau pentru a primi/trimite SMS-uri. Utilizatorul va putea selecta cu usurinta cardul pe care-l va folosi pentru browsing mobil, e-mail si servicii multimedia.

Samsung D880 DuoS

Profilele WAP/MMS/E-mail sunt schimbare automat odata cu selectarea celuilalt SIM. Atunci cand veti primi un telefon, numele cartelei care face posibil apelul va aparea pe ecran. Fiecare SIM poate beneficia de propriul ringtone, iar in cazul apelurilor ratate, cartela relevanta este mentionata. In afara de cele 2 cartele incluse, Samsung DuoS D800 este un telefon Samsung 2.5G normal, care masoara 104 x 51 x 18.9mm si include o abteria de 1200 mAh.

D800 DuoS suporta conectivitate EDGE si GSM 900/1800/1900, dar si Bluetooth 2.0 A2DP si USB 2.0. Display-ul terminalului este un QVGA de 2.3 inch, in vreme ce telefonul include si o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus. Singura problema (majora) a handsetului este pretul sau: nu mai putin de 700 de dolari. Samsung DuoS va fi pus in vanzare in luna noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×