Baterii pe baza de hidrogen pentru telefoane mobile de la Angstrom Power

2.036 ori
<b>Baterii pe baza de hidrogen pentru telefoane mobile de la Angstrom Power</b>Lista de companii care incearca sa inventeze o noua sursa de energie pentru telefonul mobil creste continuu, iar acum putem adauga numele Angstrom Power pe aceasta lista, impreuna cu bateria sa pe baza de hidrogen. Desi compania mai are de lucru pana la a...

Lista de companii care incearca sa inventeze o noua sursa de energie pentru telefonul mobil creste continuu, iar acum putem adauga numele Angstrom Power pe aceasta lista, impreuna cu bateria sa pe baza de hidrogen.

Desi compania mai are de lucru pana la a lansa o baterie pe piata, Angstrom a trecut totusi de mult de faza de concept, incorporandu-si bateria in terminalul MOTOSLVR L7. Aceasta modificare da telefonului dublul duratei de viata a unui handset normal si ii permite sa fie reincarcat in doar 10 minute. Nu vom vedea aceste baterii puse in vanzare pana in 2010, anul in care Angstrom spera ca primele telefoane comerciale echipate cu aceasta inventie vor fi disponibile.

Industria bateriilor este in continua evolutie, fapt semnalat de numeroase variante ale acestor surse de energie, care mai de care mai variata si inedita. Exista baterii asiatice, care se incarca cu...urina, in vreme ce unele laptopuri utilizeaza deja o baterie slab radioactiva care asigura 30 de ani de viata. Apoi exista acele sistem bazate pe dinamuri... Ne aflam inca in cautarea unei retete ideale pentru a asigura destula energie electrica pentru terminalele noastre.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×