Evi, un Siri pentru Android - review Mobilissimo.ro (Video)

1.338 ori
<b>Evi, un Siri pentru Android - review Mobilissimo.ro (Video)</b>Despre Evi v-am mai vorbit, dar nu vi l-am arătat în detaliu și într-un video Mobilissimo.ro precum cel de mai jos. Facem un scurt review acestei aplicații cu rol de asistent virtual și rival pentru Siri de pe iOS. Ei bine, aflați că Evi e...

Despre Evi v-am mai vorbit, dar nu vi l-am arătat în detaliu și într-un video Mobilissimo.ro precum cel de mai jos. Facem un scurt review acestei aplicații cu rol de asistent virtual și rival pentru Siri de pe iOS. Ei bine, aflați că Evi e disponibil gratuit pe Android și îl găsiți în Play Store.

Observați că răspunde destul de rapid la întrebări, oferă linkuri și poziționări pe hartă când e cazul, păstrează un istoric al întrebărilor și permite apelarea sau trimiterea de mesaje din aplicație. Aveți opțiunea de a face curat în lista de întrebări de până acum și conectarea la Facebook a aplicației. După fiecare răspuns puteți acorda un vot pozitiv sau negativ performanței lui Evi, ajutând la evoluția sa pe baza feedback-ului trimis la dezvoltatori.

Recunoașterea vocală funcționează OK și cam în 70% din cazuri Evi da un răspuns mulțumitor. Se descurcă OK cu întrebările despre puburile din zonă, despre vreme și face și calcule matematice destul de rapid. Evi are ceva probleme cu întrebări de genul "ce gust are o lămâie", dar se descurcă excelent chiar și când o rugam să ne spună o glumă. Mai multe aflați din clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×