Iată ce aplicații bancare din România sunt incluse în suita Huawei App Gallery și ce alte titluri ar putea apărea pe viitor

1.762 ori
<b>Iată ce aplicații bancare din România sunt incluse în suita Huawei App Gallery și ce alte titluri ar putea apărea pe viitor</b>În cadrul evenimentului de lansare pentru flagship-ul Mate 30 Pro din România ce a avut loc sămbâtă pe data de 1 februarie, colegul Alex a aflat din partea celor de la Huawei și detalii despre evoluția lui

UPDATE 5-02-2020: Pe lângă dezvăluirea aplicațiilor bancare din AppGallery, Huawei a anunțat în cardul conferinței de presă de ieri și faptul că de la începutul programului de precomandă pentru Huawei Mate 30 Pro și până la sfârșitul programului (15-29 ianuarie) au fost înregistrate peste 700 precomenzi, cu mult peste cele 100 de produse stabilite inițial pentru campania de precomandă.  

ARTICOL INIȚIAL 4-02-2020: 

În cadrul evenimentului de lansare pentru flagship-ul Mate 30 Pro din România ce a avut loc sămbâtă pe data de 1 februarie, colegul Alex a aflat din partea celor de la Huawei și detalii despre evoluția lui Huawei Mobile Services, alternativa propusă pentru Google Play Services.

Am descoperit prin intermediul companiei chineze faptul că numărul de aplicații din App Gallery este în continuă creștere și că Huawei a lucrat cu bănci din România pentru lansarea de aplicații oficiale pe telefoanele Huawei, cele care vin cu HMS (Huawei Mobile Services). Astăzi în legătură cu această informație aflăm și alte detalii, asta prin intermediul lui Gabriel Barliga (de la revistabiz.ro), care a participat dimineață la un alt eveniment susținut de producătorul chinez în România.

Astfel aflăm, Huawei are deja câteva aplicații de banking din România incluse în App Gallery, printre acestea numărându-se următoarele:

  • Banca Transilvania
  • BT Pay
  • BCR
  • BCR Plus în Cont
  • BCR 24
  • Pago

Acestea sunt doar câteva dintre soluțiile disponibile în momentul de față și din fotografia surprinsă în cadrul conferinței (pe care o vedeți mai sus), aflăm mai departe că următoarea aplicație bancară ce va sosi în App Gallery, va fi cea ING. În momentul de față se poartă discuții și cu BRD, respectiv Raiffeisen pentru a lansa versiuni ale aplicațiilor mobile în cadrul platformei Huawei Mobile Services.

Deși poate că unii dintre voi se gândesc la transferarea apk-urilor asociate aplicațiilor bancare Android pe telefoanele Huawei fără certificare Google, aflați că această metodă nu funcționează din lipsa certificării DRM și GMS. Va trebui să așteptați lansarea unei versiunii HMS pentru aplicația bancară utilizată, care la modul rapid în care se întâmplă lucrurile nu ar trebui să dureze foarte mult.

O altă veste pe care o aflăm este că Huawei discută și cu Revolut pentru lansarea unei aplicații în App Gallery

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×