Un calendar și listă to-do cu grafică 3D, disponibil gratuit pe Android: Zime Calendar

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.573 ori
<b>Un calendar și listă to-do cu grafică 3D, disponibil gratuit pe Android: Zime Calendar</b>La început de an toată lumea își face promisiuni și planuri și modul ideal pentru a le îndeplini e un calendar cu lista "to do". Un exemplu e aplicația Zime Calendar, disponibilă în varianta beta gratuită pe Android. Softul este unul de tip...

La început de an toată lumea își face promisiuni și planuri și modul ideal pentru a le îndeplini e un calendar cu lista "to do". Un exemplu e aplicația Zime Calendar, disponibilă în varianta beta gratuită pe Android. Softul este unul de tip calendar, dar are aspectul unic al unei interfate 3D cu stil.

Aplicația suporta control prin gesturi și se conectează automat la Google Calendar, afișând evenimentele pe care le aveți listate sub forma unui carusel vertical 3D. Puteți adăuga noi întâlniri sau planuri în Google Calendar direct din Zime și puteți monitoriza sarcinile de făcut cu ușurință, sau să primiți notificări atunci când le-ați completat și nu mai e nevoie să fie listate. Pinch to zoom e suportat pentru a extinde planurile pe fiecare zi și a le vedea în detaliu, iar cu zoom out reveniți la un afișaj generalizat pe săptămâni/luni.

 Zime Calendar

Zime necesita Android 4.0 ICS pentru a rula, ocupa doar 1.3 MB și e compatibil cu majoritatea tipurilor de calendare. Puteți prioritiza diferite sarcini și află cum au mers sarcini precedente. Aplicația poate fi descărcată de aici și trebuie să menționăm că ea are unele probleme pe Galaxy S III și Note, se pare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×