Boxa portabilă Tronsmart Element T6 se vinde la reducere pe GeekBuying; promite sunet la 360 grade

1.334 ori
<b>Boxa portabilă Tronsmart Element T6 se vinde la reducere pe GeekBuying; promite sunet la 360 grade</b>Promoțiile de Valentine's Day sunt în plină desfășurare pe site-ul GeekBuying.com, retailer ce are numeroase produse numai bune de dăruit peste 2 săptămâni. Dacă persoana de lângă voi iubește muzica avem astăzi o recomandare foarte interesantă

În acest moment retailerul chinez GeekBuying desfășoară numeroase campanii cu ocazia Valentine's Day, o sărbătoare ce se află la doar câteva săptămâni distanță. Dacă ieri vă recomandam câteva telefoane accesibile, astăzi vă propunem achiziția unei boxe portabile pe care o puteți dărui celui drag pe 14 februarie. Se numește Tronsmart Element T6 și se vinde acum pentru numai 38.99 dolari.

Tronsmart Element T6

Aceasta este o alternativă de buget la mai scumpele boxe JBL, având totodată un design similar. Boxa de aici dispune de drivere audio de 25W și de un procesor digital DSP prin care sunetul va fi redat clar. Se promite și acustică la 360 grade, un nivel de bass puternic și pe deasupra putem folosi boxa și pentru apeluri hands-free atunci când smartphone-ul nostru este conectat prin Bluetooth.

Tronsmart Element T6

În acest sens are un microfon integrat și mai aflați că boxa vine cu o baterie generoasă de 5200 mAh care pe hârtie ne promite până la 15 ore de playback audio, semn că distracția poate continua până dimineața. Are și un port auxiliar 3.5 mm pentru a conecta acele device-uri audio ce nu dispun de Bluetooth și aflăm că deasupra carcasei avem un strat soft la atingere, material ce se remarcă prin durabilitate. 

Tronsmart Element T6

Mai aduce butoane fizice pentru controlul audio și la prețul de 38.99 dolari este o boxă tare interesantă pentru care puteți opta. O puteți achiziționa de aici și în cazul în care vreți să aflați ce alte reduceri de Valentine's Day mai aduce GeekBuying, aveți aici link-ul campaniei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×