[UPDATE EXTRAGERE] La ce oră începe Black Friday 2018 pe eMAG? (Concurs)

7.467 ori
<b>[UPDATE EXTRAGERE] La ce oră începe Black Friday 2018 pe eMAG? (Concurs)</b>Am intrat oficial în săptămâna Black Friday, o perioadă tare aglomerată în care retailerii pun la punct ultimele detalii de dinaintea marelui eveniment de shopping. E drept că mulți au dat deja startul campaniilor de genul, doar că pe eMAG.ro

UPDATE 16-11-2018: Concursul nostru a ajuns la final și suntem foarte încântați că ați participat în număr atât de mare (aproximativ 400 persoane). Așa cum am precizat și în articol, ora de start Black Friday 2018 eMAG pe care o luăm în calcul drept câștigătoare este cea la care am postat pe Live Blogging update în momentul startului BF pe eMAG. Ora cu pricina este 6:56 și 10 dintre voi au ghicit-o! De asemenea și procesatorul de plăți al celor de la eMAG, PayU, au confirmat și ei ca oră de începere a fost 6:56!

Concurs

În această seară la ora 21:00 fix vom realiza extragerea a 3 câștigători dintre cei 10 care au ghicit ora exactă. Lista celor 10 este afișată mai jos în ordinea înscrierii și aflați că primul extras de random.org își va putea alege telefonul dorit din cele 3, iar al doilea alege dintre cele 2 rămase. Al 3-lea nume extras va rămâne cu telefonul nr.3.

 • ALy Enache
 • Acomi Alexandru
 • Dragoș Bogdan
 • Alexandru Man
 • Unknown
 • Nagy-Kasza
 • Andrei Covaciu
 • Ionut Alexandru Bacalu
 • Lucian Croitoru
 • Fly

Un detaliu pe care trebuie să îl precizăm este că expedierea telefoanelor se va face în ziua următoare de la publicarea recenziei dispozitivelor pe YouTube, deoarece trebuie să le prezentăm înainte de a le oferi utilizatorilor. Până de Crăciun acestea vor ajunge la câștigători. Mulțumim pentru răbdare și revenim peste doar câteva ore cu lista celor 3 câștigători! 

*A existat și un utilizator care a trișat, modificând ora ghicită în comentariu pentru a participa la extragere, acesta fiind Andrey Syntax.

ARTICOL INIȚIAL:

Cele două cuvinte pe care le-am tot auzit în ultimele zile sunt cu siguranță "Black Friday", cuvinte asociate unuia dintre cele mai mari evenimente de shopping care anul acesta are loc pe data de 16 noiembrie la noi în țară. Toate privirile sunt ațintite către cei de la eMAG care în ultimele ore au început să facă și teasing cu privire la produsele pe care le vor include în ofertă, după cum v-am informat și noi chiar aici.

La fel de important precum aflarea promoțiilor pregătite de eMAG cu ocazia Black Friday este și ora la care retailerul va da startul reducerilor, o întrebare pe care v-am pus-o și pe parcursul anilor trecuți. Din cadrul sesiunilor anterioare Live Blogging Black Friday am aflat an de an la ce oră a fost dat startul de către eMAG, astfel că ne putem face o idee și despre situația din 2018.

 • 2013 - ora de începere 6:56
 • 2014 - ora de începere 6:52
 • 2015 - ora de începere 8:34
 • 2016 - ora de începere 6:49
 • 2017 - ora de începere 6:50
 • 2018 - ora de incepere 6:56

Aveți mai sus o listă a orelor la care s-a dat startul în anii trecuți și cu această ocazie noi vă propunem și un concurs special. Tot ce aveți de făcut este să lăsați mai jos un comentariu cu ora și minutul la care credeți că va da eMAG startul și astfel puteți câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri puse la bătaie (iHunt Titan P6000 Power, S60 Discovery și Titan P11000 Pro). 

Persoanele care ghicesc ora exactă sau care sunt cele mai apropiate de ora cu pricina vor fi desemnate câștigătoare. Dacă există mai multe persoane ce au ghicit ora startului (sau au fost pe aproape) vom organiza o tragere la sorți pentru a desemna cei 3 câștigători. Important de menționat și faptul că va fi luat în calcul doar un singur comentariu per utilizator și că (,) comentarii editate vor fi eliminate din concurs. Așteptăm înscrierile din partea voastră în secțiunea de mai jos. Înscrierile sunt acceptate până în momentul startului BF pe eMAG!

Pentru a nu exista discuții, ora corectă pe care o vom lua în calcul pentru acest concurs, va fi cea la care postăm un update în cadrul secțiunii de liveblogging Black Friday 2018 pe Mobilissimo.ro atunci când se dă startul. 

HR Black Friday 2017

Accesează de aici oferta de Black Friday a eMAG!

HR Black Friday 2017

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×