Tenda FH456 este un router foarte accesibil ce vine echipat cu 4 antene pentru o acoperire extinsă; noi l-am testat și vi-l oferim la concurs!

3.133 ori
<b>Tenda FH456 este un router foarte accesibil ce vine echipat cu 4 antene pentru o acoperire extinsă; noi l-am testat și vi-l oferim la concurs!</b>Astăzi avem un articol ceva mai special pentru voi, articol în care vă vom prezenta succint router-ul Tenda FH456 - un model foarte accesibil din zona de buget ce se remarcă prin acoperirea crescută grație celor 4 antene oferite la pachet

În ultimele zile am testat și router-ul Tenda FH456, un model foarte accesibil din zona de buget ce se remarcă printr-o acoperire extinsă grație celor 4 antene pe care le oferă la bord. Astăzi vă vom prezenta succint acest router pe care aveți totodată șansa de a-l câștiga prin intermediul unui concurs despre care aflați detaliile complete la finalul articolului de față. Să vedem deci ce are de oferit Tenda FH456! 

TENDA FH456

Primul contact cu routerul Tenda de față începe desigur cu experiența de unboxing care de fiecare dată vine alături de o doză de entuziasm din partea cumpărătorului. În cutia acestui produs regăsim pentru început manualul de configurare ce ne învață pas cu pas cum să instalăm și să setăm routerul pentru ca totul să funcționeze ca la carte. Manualul este în limba engleză, dar procesul este foarte ușor și pe deasupra avem și imagini drept ghid.

TENDA FH456

În continuare întâlnim routerul acoperit de o folie de protecție, adaptorul ce facilitează alimentarea cu energie și un cablu ce dispune de doi conectori RJ-45. Experiența de unboxing se oprește aici și următorul pas este setarea routerului ce se realizează într-un mod foarte simplu. Odată ce am conectat router-ul la sursa de energie și cablul de internet în portul de dedicat, urmează setarea din browser-ul deschis pe PC. 

TENDA FH456

Folosind adresa menționată în manualul de utilizare va începe procesul propriu zis ce durează doar câteva minute, după care vă veți putea bucura de semnal wireless în toată casa. Acest model Tenda FH456 oferă după cum spuneam și mai sus, 4 antene de 5 dBi care datorită tehnologiilor Power Amplifier și Low Noise Amplifier vor asigura o viteză, stabilitatea și aria extinsă a semnalului Wi-Fi. 

TENDA FH456

Se pune la dispoziție conectivitate în standardul 802.11n și primim 3 porturi LAN RJ-45, un port WAN RJ-45, în vreme ce alimentarea se face la 9V / 0.6A. Există și butoane Wi-Fi, respectiv WPS, securitate WPA/WPA-2PSK și ni se promite aici o rată de transfer de până la 300 Mbps. 

TENDA FH456

Grație funcției de management inteligent putem seta intervalul de timp preferat în care router-ul să opereze comenzile dorite în mod inteligent, oferind astfel o funcționare în mod eficient și totodată un consum redus de energie. O altă funcție chiar interesantă pe care am descoperit-o este cea de conectare a lui Tenda FH456 la un router deja existent. Pentru asta trebuie doar să conectăm routerul la sursa de energie și mai apoi să introducem parola WiFi folosită de rețeaua actuală și astfel extinde semnalul.

TENDA FH456

Tenda FH456, din câte puteți observa pune accent pe acoperirea extinsă și pe prețul avantajos. Personal l-am testat într-un apartament cu 3 camere unde s-a descurcat de bine la capitolul semnal, produsul fiind plasat în centrul locuinței. 

Per total routerul poate fi considerat o achiziție înțeleaptă pentru cei care nu au nevoie de performanțe și mai bune. Design-ul este destul arătos, peste multe routere de pe piață și aflați că prețul se învârte în jurul intervalului de 100 - 120 lei pe plan local, câțiva retaileri ce îl comercializează fiind listați mai jos.

Cât despre concurs, tot ce aveți de făcut pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea acestui router este să urmați pașii de mai jos.

Pași de îndeplinit:

  1. Like paginilor de Facebook Tenda România și GadgetZone
  2. Share PUBLIC acestui articol pe pagina voastră de Facebook

Toate aceste acțiuni trebuie să primească o captură de ecran, iar cele 3 capturi le veți trimite pe mail la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiectul "Concurs Tenda FH456", plus numele vostru real, numărul de telefon și adresa. Extragerea va avea loc pe data de 15 iunie la ora 21 prin random.org. Mult succes! 

Castigator router TENDA

UPDATE Câștigător: Concursul nostru a ajuns la final și asta înseamnă că avem și un câștigător. Numele său este Călimachi Cătălin, este din București și de astăzi posesorul router-ului Tenda FH456. La concurs au participat 33 persoane și îi găsiți listați aici în ordinea în care au trimis mail-urile cu dovezile necesare. Extragerea a fost realizată via random.org și Cătălin a fost cel norocos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×