Apple iPhone 8 Plus: Design de mamut, colos, gigant, dar unul bine clădit

3.192 ori
<b>Apple iPhone 8 Plus: Design de mamut, colos, gigant, dar unul bine clădit</b>De fiecare dată când am fost la un eveniment oficial la care se discută despre iPhone 8 Plus sau terminalul apărea în public, lumea se minuna cât de mare este. Au revenit glumele cu paleta de ping pong, de pe vremea când Samsung făcea telefoane Note..

De fiecare dată când am fost la un eveniment oficial la care se discută despre iPhone 8 Plus sau terminalul apărea în public, lumea se minuna cât de mare este. Au revenit glumele cu paleta de ping pong, de pe vremea când Samsung făcea telefoane Note uriaşe sau când apărea Motorola Nexus 6.

iPhone 8 Plus e nepermis de mare şi greu, la 202 grame, mai ales pentru anul 2017 şi în condiţiile în care are doar un ecran de 5.5 inch. Este totuşi fabricat din materiale premium, precum sticla şi metal. A revenit sticla în spate, ca pe vremea lui iPhone 4, ceea ce predispune terminalul spre spargere, indiferent ce promite Apple legat de "cea mai rezistentă sticlă".

Este şi un phablet alunecos, mai ales că de abia cuprinzi lăţimea sa cu mâna şi te sprijini cu degetele de sticla din spate, deci rişti alunecarea. E totuşi ideal pentru gameri, datorită muchiei mari de sus şi jos şi este şi ideal pentru playback video la drum lung. Formatul nu s-a schimbat de la iPhone 6 Plus încoace în mare, iar terminalul vine pe auriu, argintiu şi Space Gray.

Are avantajul taliei de 7.5 mm, deci mai subţire decât cei 8.6 mm ai lui Galaxy Note 8. Este totuşi cu 0.2 mm mai gros decât iPhone 7 Plus. iPhone 8 Plus este rezistent la apă şi praf în regim IP67, are o construcţie solidă şi butoanele sale vin cu feedback excelent. Protuberanța camerei duale este cam mare şi per total simt că Apple nu au fost deloc inspiraţi cu acest design. Cel mai urât iPhone de până acum? Cam da...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×